Ana SayfaDizilerSurvivor'un Yayın Günleri Değişti! Survivor Hangi Günler Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Survivor’un Yayın Günleri Değişti! Survivor Hangi Günler Yayınlanacak?

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan yarışmasının sonlara doğru yaklaşırken heyecan yükseliyor. Son bölümde iki dokunulmazlık oyununu da Beyaz takım almıştı ve normalde salı günü yayınlanacak bölümde eleme potasında olan iki yarışmacıdan (Spyros veya Dimitra) biri elenecekti. Ama Tv 8 yeni bir karar alarak Survivor’un yayın günlerinde değişiklik yaptı. Survivor hangi günler yayınlanacak?

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Hangi Günler Yayınlanacak?

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının yayın günleri değişti. Yarışma bundan sonra Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri ekranlara gelecek. Yeni bölümde eleme yapılacak ve Siyah takımdan Dimitra ya da Spyros elenerek adaya veda edecek.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor’da sonlara doğru yaklaşırken ödüllerde büyümeye başlıyor. Survivor’un son bölümünde Murat Ceylan, ödül oyununu kazanan takımın Küba’ya gidip, doyasıya eğlenme fırsatını kazanacağını açıkladı. Finale sayılı haftalar kala adada gerginliklerde yaşanmaya devam ediyor. Normalde çok iyi anlaştığı bilinen Afroditi ile Bora arasında gerginlik yaşandı.

BÜYÜK ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’un son bölümünde Siyah ve Beyaz takım Küba ödülünü alabilmek için var güçleri ile yarıştılar. Sakis, oyun öncesi eğer büyük ödülü Siyah takım kazandığı takdirde Kaderina Dalaka’nın pasaportunun süresi dolduğu için Küba’ya gidemeyeceğini söyledi. Bunu duyan Dalaka gözyaşlarını tutamadı. Fakat mücadeleyi Beyaz takım kazandı. Büyük mücadele sonucunda Beyaz takım 8-10 skorla Siyah takımı yenmeyi başardı.

Küba ödülünü kazanabilmek için takımlar kıyasıya mücadele etti. Ödül büyüdükçe yarışmacıların sinirleri de gerilmeye başlıyor. Çok iyi anlaştıkları bilinen iki yarışmacı Afroditi ile Bora oyun sırasında beachte tartışmaya başladılar. Diğer yandan Nikos ile karşı karşıya gelen Emre ise atışı yanlış yerden yapınca sayıyı rakibine kaptırdı. Küba’ya Beyaz takım gitmeye hak kazandı.

Survivor Eleme Potasına Düşen İsimler Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler