Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Fox Tv ekranlarının sevilen aile dizisi Bir Aile Hikayesi 12. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali bölümünde; Şakir oğlu ile konuşur ve ölmeden Behiye’ye gelinlik giydirmek istediğini söyler. Mahur, onun hayata bağlanmasına mutlu olduğu için kabul eder. Behiye gelinlik, Şakir’de damatlık. giyer. Mahur, babasını gelinin yanına getirmek için gittiğinde onu yatağın üzerinde hareketsiz yatarken bulur. Gözyaşları içinde ‘ şimdi değil’ diye haykırmaya başlar. Bir Aile Hikayesi yeni sezonu ne zaman başlayacak.

Cumartesi Dizileri 2019

Bir Aile Hikayesi Ne Zaman Başlayacak?

Bir Aile Hikayesi ekran macerasına bu sezon 9 mart 2019’da başladı. Dizinin yeni sezon bölümleri eylül ayının ortaları gibi ekranlara gelmesi bekleniyor.

BİR AİLE HİKAYESİ 12. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Mahur’la Müjde, Şakir’in tedaviye devam etmesi ve hayata bağlanması için söyledikleri bebek yalanına devam ederler. Erdem’le Beste barışırlar ve Erdem, Beste’ye bir köpek alarak süpriz yapar ama Beste pek memnun olmaz. Küçükken sahip olduğu köpeğin başına gelenler aklına gelir.

Erdem’in annesi, Beste’ye, Ceylan ile konuştuğunu onun Erdem’i aldatmamış olduğunu, Erdem’in bunları kafasından uydurduğunu söyler. Erdem’in kız kardeşinin manip depresip olduğunu ve bu hastalığı yüzünden intihar ederek öldüğünü, hatta bu hastalığın ırsi olduğunu, Erdem’in de kardeşi gibi sorunları olduğunu anlatır.

Beste, Erdem’e annesinin söylediklerini ona anlatır. Erdem, annesinin sözlerine değil Beste’nin buna inanmış olduğuna kızar. Berk’in hazırlandığı tiyatro oyunu gösterileceği gün tüm salon dolup taşar. Tam oyun başlayacağı sırada, Mahur’dan telefon gelir ve Berk’e ihtiyacı olduğunu söyler. Berk, oyuna çıkmadan Mahur’un yanına koşar. Mahur, çocukken de yaşadığı el titremeleri başlamıştır. Müjde, Beste ve Berk, kardeşlerinin yanından ayrılmazlar. Mahur, toplantıdayken de aynı şey başına gelir.

Şakir’le Behiye’ye Mahur’un evinin bahçesinde kendi aralarında bir düğün hazırlarlar. Behiye, gelinliğini giydiğinde çok duygulanır. Müjde’yle Beste onun hazırlanmasına yardım ederler. Şakir’de damatlık giyer. Mahur, babasını getirmek için odasına çıktığında, onu yatağının üzerinde hareketsiz yattığını görür. ‘Şimdi değil’ diye bağırmaya başlar. Tüm aile Mahur’un sesini duyunca Şakir’in öldüğünü düşünürler.

Bir Aile Hikayesi 12. Final Bölümü Özeti! Şakir Öldü Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler