Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Artık Hem İşte Hem...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Artık Hem İşte Hem Evde Beraberler!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Her Yerde Sen dizisi 1. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin, hep hayali olan bahçeli bir ev almış bahçesinde sevdiği hayvanları besler. Bir gün evine davetsiz bir misafir gelir. Önce hırsız zanneder ve polis çağırır. Ama durum öyle değil. Evi aldıkları kişi aynı anda ikisine de evi satmıştır. Yüzde elli tapu hisseleri olan evden ikisininde gitmeye niyeti yoktur. Selin, ikinci şoku da iş yerinde yaşar. İkili, artık hem işte hem evde beraberler.

Cuma Dizileri 2019

Artık Hem İşte Hem Evde Beraberler!

Dizinin 2. yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, çocukken yaşadığı evi satın alıp yurt dışından kesin dönüş yapmıştır. Eve gelir ve evde bir gariplik vardır. Selin, evde bir yabancı görünce eline geçirdiği sopayı Demir’in kafasına vurup onu bayıltır. Demir, kendine gelir gelmez polisi arar ve evinde birisinin olduğunu söylerken polisi karşısında bulur.

HER YERDE SEN 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Olayın aslı ikilinin tapuya gittiklerinde anlaşılır. Evi aldıkları kişi yüzde ellisini Selin’e, diğer yarısını ise Demir’e satmıştır. İkisi de bu durumu fark etmemiştir. Demir, Selin’den evin diğer yarısını kendisine satıp evinden gitmesini ister. Ama Selin bunu asla kabul etmez. İnatlaşan ikili birbirlerini yıldırmak için harekete geçerler.

Demir, bir şirketin hisselerini satın alır. Artık şirkette söz sahibidir. Selin, iş yerine gittiğinde arkadaşlarından yeni patronla tanışacaklarını öğrenir. Karşısında Demir’i görünce ikinci şokunu yaşar. İkili iş yerinde de inatlaşmaya başlar. Ama Demir patron olduğu için Selin, biraz alttan almayı tercih eder. Demir’le birlikte iş toplantılarına gidip yeni projelerini hayata geçirmeye başlarlar. Ama Selin, onun bademe alerjisi olduğunu bilmez ve bademli süt ister. Demir’de içer.

Selin, rahatsızlanan Demir’i hastaneye yetiştirir ve sabaha kadar yanından ayrılmaz. Herkes onları sevgili zanneder. Sabah gözlerini açtıklarında kendilerini birbirlerine sarılmış vaziyette yatarken bulurlar. Selin, Demir’i yıldırıp evden gitmesini sağlamak için bir planla eve gelir. Ama tüm eşyalarını kapının önünde bulur. Demir, müziğin sesini açıp onu duymamazlıktan gelir. Selin. camı kırar ve içeri girer. Tam ayağına cam batacağı sırada kendisini Demir’in kollarında bulur.

Her Yerde Sen’in İlk Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler