Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali'ye Kardeşi Üzerinden Oyun Oynanıyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali’ye Kardeşi Üzerinden Oyun Oynanıyor!

Atv ekranlarının yeni reyting rekortmeni dizisi Kimse Bilmez büyük bir beğeniyle izlenmeye devam ediyor. Dizinin 3. yeni bölümü 25 haziran salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ali, Kurt beyin araya girmesiyle Uygar’ı serbest bırakıyor ama şartı bir daha karşısına çıkmamasıdır. Sevda’yı evine bırakan Ali, Sevda’nın babasıyla karşılaşıyor. Aralarında eski bir sır olduğu bellidir. Kimse Bilmez 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Ali’ye kardeşi üzerinden oyun oynanıyor.

Salı Dizileri 2019

Ali’ye Kardeşi Üzerinden Oyun Oynanıyor!

Dizinin 3. bölüm fragmanında; Duygu, Ali’nin yakınlarında Sevda’yı görmekten rahatsız oluyor ve karşısına çıkıp ona, Ali için hayallerinden, yaşam tarzından vazgeçip vazgeçemeyeceğini soruyor. Pilot, Uygar’a, ciyerini tesbih yapıp gezeceğini yinede kendisini istemeyen bir kızın peşinden koşmayacağını söylüyor. Uygar, amcasıyla konuşup gerekirse Sevda için kardeşini bile öldürteceğini söylüyor. Ama amcasının planı ise Ali’nin elindeki küreden kardeşini bulmasını sağlayacaklarını, Ali’yi zaaflarıyla yok edeceğini söylüyor. Ali, elinde küreyle gittiği yerde vuruluyor.

İşte Kimse Bilmez 3. bölüm fragmanı..

KİMSE BİLMEZ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtarırken yaralanır. Sevda’yı alarak yurttan hocası olan Tuğrul’un evine götürür.Uygar ile Pilot ise onların peşine düşerler. Hüdaverdi pansuman malzemelerini mahallenin eczacısı Duygu’dan alırken, Duygu şüphelenir ve Ali’nin yerini ondan öğrenmeyi başarır. Ali’nin yanına gidip, onun yarasını pansuman eder.

Duygu, Ali’nin yanında Sevda’yı görünce rahatsız olur. Hatta onu Ali’nin yerini Uygar’ın öğrenmesini sağlar. Uygar ve Pilot adamlarıyla Tuğrul’un evini bulurlar. Onların geldiğini fark eden Ali Sevda’yı gizleyerek dışarı çıkmamasını tembihler. Ali, Uygar’ın adamlarını etkisiz hale getirerek karşısına çıkar.

İki tabanca alır yanına birisini beline saklar diğerini Uygar’ın karşısında yere atarak silahsız olduğunu söyler. Uygar, silahını Ali’ye doğrulttuğunda Sevda gelir ve onun önüne gerilir. Ali, Uygar’ı tam vuracakken, Uygar’ın amcası Kurt beyi alıp oraya gelir. Ali, Kurt beyin hatırına Uygar’ı öldürmekten vazgeçer. Ama bir daha karşısına çıkmaması şartıyla. Pilot, Sevda’nın Uygar’ı istemediğini öğrenip Uygar’a tepki gösterir.

Ali, Sevda’yı alıp babasının evine götürür. Sevda’nın babası Ali’yi daha önceden tanır. Bu tanışıklık pek de iyi olmamakla birlikte büyük bir sırrın kapılarını aralar.

Kimse Bilmez 3. Bölüm İlk Sahne Geldi! Sevda İle Ali Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler