Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 3. Bölüm İlk Sahne Geldi! Sevda İle Ali Yakınlaşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 3. Bölüm İlk Sahne Geldi! Sevda İle Ali Yakınlaşmaya Başlıyor!

Atv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Kimse Bilmez 2. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtarmayı başarıyor ve onu alıp yurttan hocası Tuğrul babasının evine götürüyor. Uygar, Ali’yi tuzağa düşürüp tam vuracakken kendisi ölümle burun buruna gelir. Uygar’ın amcasının Kurt beyi araya sokmasıyla Ali, Uygar’ı öldürmekten vazgeçer. Ali, Sevda’yı babasına teslim etmeye götürdüğünde aralarında eski bir sır olduğu ortaya çıkar. Sevda ile Ali yakınlaşmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2019

Sevda İle Ali Yakınlaşmaya Başlıyor!

Kimse Bilmez 3. bölüm ilk sahne yayınlandı. Dizinin yayınlanan yeni bölümden ilk sahnede, Ali ile Sevda yağmurlu bir havada kaçarken Sevda’nın ayağının takılmasıyla Ali’nin üzerine düşer. İkili bir kez daha yakınlaşırlar.

İşte Kimse Bilmez 3. bölümden ilk sahne…

KİMSE BİLMEZ 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtarırken kolundan yaralanır. Ali, Sevda’yı alarak yurttan hocası olan Tuğrul’un evine götürür. Ali’nin yarasını Sevda pansuman eder. Uygar ile Pilot ise onların peşindedir. Hüdaverdi pansuman malzemelerini mahallenin eczacısı Duygu’dan alırken, Duygu şüphelenir ve Ali’nin yerini öğrenir. Ali’nin yanına giderek onun yarasını pansuman eder.

Duygu, Ali’nin yanında Sevda’yı görmekten rahatsız olur. Hatta onu Ali’nin yanından ayırmak için onların yerini Uygar’ın öğrenmesine neden olur. Uygar ve Pilot adamlarıyla Tuğrul’un evine giderler. Onların geldiğini fark eden Ali Sevda’yı gizler ve oradan dışarı çıkmamasını tembihler. Ali, Uygar’ın adamlarını etkisiz hale getirir ve onun karşısına çıkar.

İki tabanca alır yanına birisini beline saklar diğerini Uygar’ın karşısında atarak silahsız olduğunu söyler. Uygar, silahını Ali’ye doğrulttuğunda Sevda gelir ve Ali’nin önüne gerilir. Ali, Sevda’yı iter ve belindeki silahı çıkarır ve Uygar’ı tam vuracakken, Uygar’ın amcası Kurt beyi alıp oraya gelir. Ali, Kurt beyin hatırına Uygar’ı öldürmekten vazgeçer ama bir daha karşısına çıkmaması kaydıyla. Bir daha karşısına çıkarsa Kurt beyin de kendisine engel olamayacağını söyler.

Ali, Sevda’yı alarak babasının evine götürür. Sevda’nın babası Ali’yi daha önceden tanıyordur. Bu tanışıklık pek de iyi olmamakla birlikte büyük de bir sırrın kapılarını aralar.

 Kimse Bilmez 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Vurulmasın Diye Sevda Kendini Feda Edecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler