Ana SayfaÜnlülerEbru Şahin'den "Hercai" Açıklaması

İlgili Postlar

Ebru Şahin’den “Hercai” Açıklaması

“Hercai” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Ebru Şahin, genç ve yetenekli oyuncular arasına adını başarıyla yazdırdı. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi yakalayan genç oyuncu özel hayatıyla gündeme gelmek istemediğini daha öncelerinde de belirtmiş ve bu konuda da gereken hassasiyeti göstermişti. Geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla oturduğu kafeden ayrılırken kameralara yakalanan Ebru Şahin’den “Hercai” açıklaması geldi.

Geniş Bir Hayran Kitlesi Elde Etti

“Savaşçı” dizisi ve “İstanbullu Gelin” dizilerinde yıldızı parlayan genç oyuncu Ebru Şahin, kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde etti. Her zaman mesleği ile ön planda olmak istediğini dile getiren başarılı oyuncunun hayran kitlesi Türkiye’yi aştı.

Ebru Şahin kozasından çıkıp kelebek olmak istiyor

Ebru Şahin’den Duyarlı Yaklaşım

Başarılı bir oyuncu olmasının yanı sıra iyi kalpliliğiyle de sevenlerinin gönlüne taht kuran Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde köy yerine okul yapılabilmesi için elini taşın altına koymuştu. Geçtiğimiz gün ise LÖSEV için bir yardım kampanyası düzenleyen Ebru Şahin, kendisi adına toparlanan tüm parayı LÖSEV’e bağışladı.

Ebru Şahin’den “Hercai” Açıklaması

Haftasonu arkadaşlarıyla birlikte oturduğu kafeden kalkarken kameralara yakalanan Ebru Şahin kendisine sorulan soruları yanıtladı. “Hercasi” dizinin yakaladığı başarı hakkında sorulan soruya, dizisinin böyle bir başarıya ulaşmasını kendisinin de beklemediğini ama gelen tepkilerden de memnun olduğunu açıklayan Ebru Şahin; “Rolümüzün gereğini ekrana yansıtabiliyorsak bizi çok mutlu eder.” yanıtını verdi

Ebru Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler