Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan'ın Konserde Tatil Özlemi

İlgili Postlar

Ajda Pekkan’ın Konserde Tatil Özlemi

Antalya’nın Alanya ilçesinde bu yıl 19’uncusu düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, Türk popunun süper starı Ajda Pekkan konseriyle sona erdi.

‘Tatil Nerde Ben Nerede’

Alanya’yı çok beğendiğini ve birkaç gün kalmak istediğini belirten Pekkan, tatil özlemini  “Tatil nerede, ben nerede” diyerek İstanbul’a dönmek zorunda olduğunu söyledi. Alanya’yı çok beğendiğini söyleyen Ajda Pekkan “Ne güzel yermiş burası. Birkaç gün daha kalmaya karar verdim ama ne yazık ki içimdeki çığlıklar bir süre sonra durdu. İşler, güçler, İstanbul, yeni single çalışması, gitmek mecburiyetindeyim tabii ki. Tatil nerede, ben nerede ? Dün yapabildim bir tek, o kadar. Yarın gidiyoruz İstanbul’a ama sizden ayrılmak çok zor gelecek bana. Alanya’da sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum bu akşam” dedi.

Ajda Pekkan yurt dışına güzellik kampına gitti

Konserde Sevenlerini Coşturdu!

Ajda Pekkan sahneye çıkar çıkmaz hayranlarının coşkusuyla karşılaştı. Lila rengi elbisesiyle göz kamaştıran Pekkan en çok sevilen şarkısı Heves’i seslendirdi. Sahneye dansçılarla çıkan Pekkan muhteşem koreografilerle hayran bıraktırdı. Üst üste sevilen hareketli şarkılarını söyleyen Ajda Pekkan  ‘Ben yanmışım’ şarkısını sevenleriyle beraber seslendirdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler