Ana SayfaÜnlülerEbru Şahin kozasından çıkıp kelebek olmak istiyor

İlgili Postlar

Ebru Şahin kozasından çıkıp kelebek olmak istiyor

İstanbullu Gelin dizisi ile Türkiye’de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ebru Şahin kozasından çıkıp kelebek olmak istiyor. İşte oyuncunun yaptığı açıklamalar.

Türkiye’nin yeni yüzlerinden birisi olan Ebru Şahin, yeni projesiyle oldukça beğenildi. Yeni projesini “Koza” olarak değerlendiren oyuncu, bu projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak kelebek olmak istiyor. “Bu proje, benim için kozaydı. İlk aşamayı tamamlayarak kelebek olmaya adım attım” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren Ebru Şahin, yaptığı röportajda özel ve iş hayatındaki bilinmeyenleri anlattı.

“Sporcu kimliğim var”

Çok küçük yaştan itibaren spora yönelen ve bu alanda kendini geliştiren Ebru Şahin, eğitimini de yine bu alan üzerine yaptı. Spor Bilimleri Fakültesi’ni kazanarak burada eğitim gören başarılı oyuncu, mezuniyet sonrasında da sporu bırakmadı. Üniversite dönemlerinde de amatör olarak oyunculukla ilgilenen Ebru Şahin, zaman içerisinde bu alana yöneldi. Oyuncu olmaya karar verdikten sonraki süreci “İlk işim olan ‘Kan Parası’ adlı bağımsız filmde başrol üstlendim. Ardından ‘Babam’ filminde Çetin Tekindor’la, sonrasında da ‘İstanbullu Gelin’le özel bir ekiple çalışma fırsatı buldum.” şeklinde anlatan oyuncu, aynı zamanda İstanbullu Gelin hikayesini de anlattı.

İstanbullu Gelin’de oynayan Deniz Koloş ve Zeynep Günay Tan gibi isimlerin kendisi adına büyük bir şans olduğunu söyleyen Ebru Şahin, dizinin kendi kariyeri açısından da büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

“Tepki alacağımı düşündüm”

Dizide Osman ile evlilik kararı alan Burcu karakterini canlandıran Ebru Şahin, bu sahnelerin senaryosunu okuduğunda tepki almaktan korktuğunu söyledi. “Osman, herkesin sahiplendiği bir karakter… Tepki alacağımı düşündüm ama seyirci beni yanılttı. Burcu’nun gerçekten anlaşıldığını ve niye böyle bir karar aldığını anlamışlar…” diyerek bu ilginç hikayesini de anlatan Ebru Şahin, dizinin başrol oyuncuları olan Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimler için de değerlendirme yaptı. “İlk defa profesyonel anlamda bir dizide oynamanın heyecanı dışında, çok başarılı oyuncuların arasına girmek, benim için stresliydi. Ama ekibin uyumu o kadar hoş ki, kendinizi hemen içlerinde eritebiliyorsunuz.” dedi.

Yeni projeler hakkında net açıklamalar yapmayan oyuncu, şu anda tamamen mevcut dizi projesine odaklanmış durumda.

Ebru Şahin kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler