Ana SayfaÜnlülerÜmit Erdim'in ilginç arabası ilgi odağı oldu

İlgili Postlar

Ümit Erdim’in ilginç arabası ilgi odağı oldu

Ekranların sempatik ismi Ümit Erdim, geçtiğimiz gün İstanbul’da aracıyla görüntülendi. O görüntüler sonrasında Ümit Erdim’in aracı ilgi odağı oldu.

Türkiye’nin sevilen oyuncularından birisi olan Ümit Erdim, yeni arabasıyla görüntülendi. Bir süre alışveriş yapan ve sonrasında arkadaşlarıyla birlikte bir kafede bir araya gelen Ümit Erdim, aracını da kafenin yanına park etti. Bugüne kadar Türkiye’de çok fazla görülmeyen bir otomobil modelini tercih eden Ümit Erdim, minik otomobili ile herkesin dikkatini çekti.

Ümit Erdim’in sözleri yanlış mı anlaşıldı?

“Bakışlara alıştım”

Gittiği her yerde benzer şekilde kendisine bakıldığını ve bu bakışlara alıştığını söyleyen Ümit Erdim, yeni elektrikli aracından çok memnun olduğunu söyledi. “Bu bakışlara alıştım artık” diyen ünlü oyuncu, elektrikli arabasının çok sessiz olduğunu ve yolda giderken herkesin ‘Bu ne?’ diye merakla baktığını söyledi. Erdim, aracıyla ilgili şöyle konuştu: “Her şeyden önce çevre dostu bir araç. Elektrikli olduğu için doğaya herhangi bir zararı yok. Ayrıca gerçekten çok ekonomik… Normal elektrikli araçlar gibi şarj istasyonu aramaya bile gerek yok. Cep telefonu şarj edebildiğiniz her yerde bu arabayı da şarj edebiliyorsunuz. Şimdi arkadaşımla bir kafede buluşacağım, insanlar telefonlarını verir ‘Şarja takabilir misiniz?’ diye. Ben arabamı buraya şarja takacağım.” diyerek yeni arabasını tanıtan Ümit Erdim, elektrikli model kullanarak bu konuda farklılık yaratıyor.

Ümit Erdim’in yeni aracı ise şöyle;

Ümit Erdim kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler