Ana SayfaDizilerSurvivor 23. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 23. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor büyük finale haftalar kala heyecanda yükseliyor. Acun Ilıcalı bundan sonra elemelerin hızlı bir şekilde ilerleyeceğinin haberini verdi. Bu hafta çarşamba günü yeni bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve perşembe günü ise adadan bir kişi daha elenecek. Yunan yarışmacılardan üç kişi eleme potasına düşmüştü peki kim elendi? Survivor 23. hafta elenen yarışmacı belli oldu.

Survivor 23. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor’da son dokunulmazlık oyunlarını Siyah takım kazanmış ve Beyaz takımdan üç Yunan yarışmacı eleme potasına düşmüştü. Afroditi, Nikos ve Kyriakos arasında yapılan SMS oylaması sonucunda bir Yunan yarışmacı adaya veda etti.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE KİM ELENDİ?

Sakis, üç adaydan elenen adayın ismini açıklamadan önce eleme potasında olan Yunan yarışmacılara söz verdi.

Afroditi; Kendisi ve iki arkadaşıyla bu haftaya kadar geldikten sonra içlerinden birinin veda etmesinin çok üzücü olduğunu, arkadaşlarının finale ulaşmasını istediğini, kendisinin de devam etmek istediğini söyleyip, eğer elenirse çok üzüleceğini ve finale kalmak istediğini söyledi.

Nikos; İlk kes eleme potasına düştüğünü, arkadaşlarının ise daha önce bu duyguyu yaşadıklarını, Atina’daki finalde bulunmayı çok istediğini ve karar ne olursa olsun sakin olduğunu dile getirdi.

Kyriakos ise, kendisinin de diğer arkadaşları gibi gitmek istemediğini, sonuna kadar gitmek istediğini ve eğer Survivor’da kalamazsa orada çok şey kazandığını söyledi.

Bu hafta adaya veda eden isim Kyriakos oldu. Kyriakos adını duyduktan sonra duygularına hakim olamadı.

BÜYÜK PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI!

Acun Ilıcalı, Survivor’da bu sene elini açık tutuyor ve dev ödüller vermeye devam ediyor. Survivor’un son bölümde 10 bin euro para ödülü kondu. Siyah ve Beyaz takım arasında heyecanlı  bir oyun oynandı 8-10’luk bir skorla Beyaz takım finale gitmeyi başardı. Oyunun ikinci bölümünde, Beyaz takım oyuncuları kendi aralarında yarıştı. Yarışın sonunda finale Nikos ile Bora kaldı. Nikos’un yüksek performansı sayesinde 10 bin euroluk ödülü kazanmayı başardı. Nikos, son araba ödülünü de almıştı. Başarılı yarışmacı arabanın ardından birde 10 bin euroluk ödülün sahibi olunca mutluluktan havalara uçtu.

2019 Survivor Yarışmacıları

 Survivor 23. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler