Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 45. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem Muzipliği Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 45. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem Muzipliği Bırakmıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Erkenci Kuş 44. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sanem, nereye gittiklerini bilmeden Can’la birlikte teknede yol alıyorlar. Sanem, aslında nereye gittiğini hiç merak etmez onun için önemli olan onun yanında olmaktır. Ama bunu Can’a söyleyecek cesareti yoktur. Can ile Sanem ortak olarak yeni bir başlangıç yaparlar. Erkenci Kuş 45. bölüm ön izleme yayınlandı. Sanem muzipliği bırakmıyor.

Salı Dizileri 2019

Sanem Muzipliği Bırakmıyor!

Erkenci Kuş 45. bölüm ön izlemesinde: Sanem, Can’ın oteldeki odasına gizlice girip araştırma yapıyor. Can duştayken o görmeden çekmeceden onun eşyasını alıp kaçıyor. Yine bir muziplik peşinde olan Sanem, o eşya ile ne yapacak?

İşte Erkenci Kuş 45. ön izlemesi..

ERKENCİ KUŞ 44. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sanem ve Can ikilisi teknede sonsuz mavilikte yol alıyorlar. Sanem nereye gittiklerini bilmiyor ve  bilmekte istemiyor. Onun için önemli olan Can’la birlikte olmaktır. Can’la birlikte olduğu sürece nereye gittiklerinin bir önemi yok onun için, ama bu düşüncesini ona söyleyebilecek cesareti de yoktur. Can belki de bir yıl aradan sonra ilk kez Sanem’e gerçek duygularını anlatabilme fırsatını yakalıyor sonunda, ikili uzun zamandır ilk defa birbirine kalplerini açıyor.

Yiğit, Sanem’in Can’ın yanına gittiğini bilir ve bunu bir türlü hazmedemez. Sanem’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazır olan Yiğit’in yeni bir planı vardır. Planı sayesinde ajansı karıştırmayı başarıyor ve tüm ekip hiç ummadıkları bir zamanda kendilerini gözaltında bulurlar. Onlara gelen yardım ise hiç beklemedikleri bir yerden geliyor.

Emre ise karısı ve kendisi için yeni bir başlangıçta bulunmayı çok ister. Ne iş olsa yapmak için hazır olan Emre için iş bulmak kolay değil. Emre artık eski Emre değildir. Çok değişmiştir. Artık Leyla’yı mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Sanem ile Can için artık yeni bir başlangıç başlar ve ortak olurlar. İkilinin ilişkileri farklı bir başlangıçla devam edecek. Can ile Sanem birbirlerinin güvenini tekrar kazanabilecek mi?

Erkenci Kuş Yaz Boyu Ekranlarda Olacak! 44. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler