Ana SayfaDizilerLeke 9. Bölüm Sezon Finali Özeti! Arda'dan Abisine Büyük Darbe!

İlgili Postlar

Leke 9. Bölüm Sezon Finali Özeti! Arda’dan Abisine Büyük Darbe!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Leke 9. bölüm sezon finaliyle ekranlara geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Ekber’in sayesinde Yasemin’in masum olduğu ortaya çıkar. Serpil ile Birkan şirketi Mehmet’e satıp yurt dışına kaçmak üzerelerken polisler tarafından yakalanırlar. Murat, ameliyat olur. Yasemin’le Cem arasında bir sorun kalmaz ve Cem Yasemin’e evlenme teklif eder. Ama Arda’nın abisini cinayet işleme suçundan polise şikayet eder. Arda’dan abisine büyük darbe.

Salı Dizileri 2019

Arda’dan Abisine Büyük Darbe!

Cem, Yasemin’le buluşmak ister ve ona evlenme teklif etmeye hazırlanır. Tam ondan af dileyip evlenmek istediğini söyleyecekken, Arda, annesi ve halasıyla birlikte gelir. Abisine Yasemin’in tekne olayından sonra verdiği ifade dosyasını önüne koyar. Yasemin, olayın aslını anlatmak ister ama Cem, onu dinlemez ve onun Belkıs’dan bile aşağılık olduğunu söyler. Yasemin, Cem’in bu sözlerinden sonra ona bir tokat atıp ağlayarak gider.

LEKE 9. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin, Şirin’e olanları anlatır. Cem, Ekber’in yanına gidip olanları anlatır. Ekber, Yasemin’in öyle bir kız olmadığını bu işin içinde başka bir iş olduğunu söyler ve araştırmaya başlar. Arif’i bulur ve Çeto’yla buluşup tekne olayının aslını öğrenmesini ister. Arif, Çeto’yla görüşür ve onun tüm anlattıklarının ses kaydını alır. Bu arada, Serpil Şirin’le Yasemin’i bulup susturma çabasındadır. Bulamayınca onun en hassas noktası olan Murat’ı kaçırmak aklına gelir ve kaçırır.

Ekber, ses kaydını Cem’e dinletir ve Yasemin’in masum olduğu ortaya çıkar. Cem ile Ekber, Arif’in de yardımıyla Murat’ı Serpil’in elinden kurtarırlar. Çeto,Yasemin ve Şirin, Serpil’in sattığı diğer kızları konuşturup ses kaydı alırlar. Bunu öğrenen Serpil, şirketini Mehmet’e satıp Birkan’la birlikte yurt dışına kaçmaya karar verir. Tam yurt dışına kaçacakken polisler ikisini de yakalar. Artık Birkan ve Serpil’in işi bitmiştir.

Murat, Cem’in kurduğu dernek sayesinde ameliyat olur. Hastanede onu görmeye gelen Cem, Yasemin’e evlenme teklif eder. İkili arası tam düzelmişken, Arda polise giderek abisinin yıllar önce bir cinayet işlediğini itiraf eder.

Leke 9. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Geldi! Arda Abisini Polise İhbar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler