Ana SayfaDizilerSurvivor 23. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 23. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Survivor 23.haftaya girerken büyük finale çok kısa bir süre kaldı. Acun Ilıcalı, bundan sonraki bölümlerde hızlı bir şekilde elemelerin yapılacağını, çarşamba ve perşembe günleri eleme adayların çıkacağını ve elemelerin yapılacağını söyledi. Survuvor’ın son bölümünde dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 23. hafta eleme adayları belli oldu.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 23. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Survivor’da dokunulmazlık oyunlarını Siyah takım kazanmayı başardı. Beyaz takımdan Afroditi son zamanlarda performansında düşüş yaşıyordu. Son dokunulmazlık oyununda başarılı bir performans sergiledi ama Bora ile ufak bir gerginlik yaşadı. Emre’nin Dimitra’ya bebeğim diyerek yarışmacıları güldürdü. Beyaz takımda 3 Yunan yarışmacı kaldığı için, 3 yarışmacı da eleme potasına düşmüş oldu. İşte Survivor 23. hafta eleme potasına düşen yarışmacılar.

Beyaz takımdan eleme adayı olarak AFRODİTİ, NİKOS VE KYRİAKOS isimleri belirlendi.

ADA KONSEYİNDE KONUŞULANLAR!

Acun Ilıcalı ada konseyini topladı ve haftanın en iyi performansı olan yarışmacıları açıkladı.

Kadınlarda en iyi performans sergileyen yarışmacılar; Seda ile Dalaka oldu.

Erkeklerde en iyi performans sergileyen yarışmacılar; Emre ile Nikos oldu.

Sakis, dokunulmazlık oyunlarını kaybeden beyaz takıma neden kaybettiklerini sordu.

Söz alan Bora; Oynanan iki dokunulmazlıkta da Siyah tamının kendi takımlarından iyi olduklarını, o yüzden kendi takımlarından birini gönderme şansına eriştiklerini, Nikos’un gitmesini istemediğini, onun çok iyi bir oyuncu olduğunu, Kyriakos’un iyi olduğunu ama son zamanlarda düşüş yaşadığını ve Afrotit’inde son zamanlarda iyi olduğunu söyledi.

Seda ise, Olaya Türk Yunan olarak bakmadığını, çünkü çok benzediklerini, kim giderse çok üzüleceklerini, bundan sonra daha fazla sorumluluk hissettiğini, iyi bir takım olmayı her zaman başardıklarını ve Hikmet adada olsaydı çok daha iyi bir takım olacaklarını söyledi.

Üç seçeneğin olduğu çok önemli bir oylamanın gerçekleştiği ada konseyinde Afroditi, Nikos ve Kyriakos 23. hafta eleme adayı olarak belirlendi. Survivor büyük finale haftalar kala hızlı bir şekilde yarışmacılar elenecek. Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan mücadelesinde hangi yarışmacı adını birinci olarak yazdıracak? Yarışmanın tek birincisi mi olacak? Yoksa bir Türk bir Yunan yarışmacı mı birinci olarak belirlenecek.

Survivor’da Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler