Ana SayfaDizilerSavaşçı Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Savaşçı Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Fox Tv ekranlarının pazar günü yayınlanan sevilen dizilerinden Savaşçı 76. bölümüyle 2. sezonunu da başarıyla tamamladı. Dizinin sezon finali bölümünde; Astsubay Bayram teröristlerin döşediği mayınları fark ediyor. Fakat Velid yere döşenmiş olan bombayı fark ediyor ama Velid’in butona basmasıyla bombalar patlıyor. Bu anları gören Kağan’la Haydar’ın daha zor bir görevi vardır. Karargahta Kılıç Timi’yle irtibat sağlanamadığı için gerginlik iyice yükseliyor. Melik’i ortadan kaldırmak isteyen Haydar ve Kağan ele öğrendikleri bilgiyle harekete geçiyorlar. Melik, onların elinden kurtulmak için hamlede bulunuyor ama kaçınılmaz sondan kurtulamıyor. Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Pazar Dizileri 2019

Savaşçı Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Savaşçı dizisi 2. sezonuna 7 ekim 2018 pazar günü ekranlara gelmişti. Diğer dizilerden daha geç sezonu başlayan Savaşçı yeni sezonda benzer bir tarih ekim ayının başında ekranlara gelmesi bekleniyor.

SAVAŞÇI 76. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Velid, Kılıç Timi’ne tuzak kuruyor. Adamlarına timin geçiş yollarına bomba döşetiyor. Ama bir taraftan da işin gecikmesinden dolayı endişelenir. Adamlarına işi çabuk bitirmeleri talimatını verir. Teröristler işlerini bitirip Velid’in yanına döner. Bu arada Funda Üsteğmenin kullandığı helikopterde bulunan Kağan ve Yörük Haydar köye yaklaşır. Velid, Kılıç Timi’nin kendilerine doğru yaklaşmakta olduğunu görür. Kılıç Timi ise kendilerine kurulan tuzaktan habersizdir. Velid adamlarından birine erken ateş etmemesi konusunda uyarır. Velid ile teröristler pusuya yatmıştır.

Kılıç Timi bombalı tuzağa yaklaştıklarında tim iki kola ayrılır. Funda’nın kullandığı helikopter üzerilerinden geçerken tim bekler. Helikopterin kapıları açılır ve Haydar ve Kağan aşağı atlamak için harekete geçer. Tam bu esnada Bayram yerdeki otların arasında bir tuhaflık olduğunu fark ederek timdekileri uyarır. Panik olan Velid elindeki uzaktan kumandanın düğmesine basarak bombaları patlatır.

Kağan ve Haydar arkadaşlarının akıbetini öğrenmek için acele ederken köyden silah sesleri gelir. Kağan, Haydar’a teröristlerin Timin köye girişini engellemek için here yere bomba döşediklerini söyler. Patlamalardan sonra Astsubay Galip yaralanır. Bayram, Galip’in yerde hareketsiz bir şekilde yerde yattığını görür ve Galip diye bağırmaya başlar.

 Savaş Dizisinden İki Oyuncu Birden Ayrılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler