Ana SayfaDizilerElimi Bırakma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Elimi Bırakma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

TRT1 ekranlarının pazar günleri yayınlanan sevilen dizisi Elimi Bırakma 43. bölümüyle sezon finali yaparak veda etti. Dizinin sezon finali bölümünde; Azra, yaşadığı olaylardan sonra mutluluğu Cenk’te buluyor. İki sevgili muhteşem bir düğünle evleniyorlar. Sumru ise onların mutluluğunu hazmedemiyor. Azra’ya öfkesi daha da katlanıyor ve düğün evine gidip silahını çıkarıp Azra’yı öldürmek istediğini söylüyor. Bu arada Cenk, Melis ve Mert’le birlikte kaza geçiriyor. Elimi Bırakma yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Pazar Dizileri 2019

Elimi Bırakma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Elimi Bırakma dizisi bu sezon yaz dizisi olarak başlamıştı. İlk bölümüyle 22 temmuz 2018 pazar günü ekranlara gelmişti. Dizinin 2. sezonu eylül ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Ayrıca yayın gününde de bir değişiklik beklenmiyor.

ELİMİ BIRAKMA 43. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Azra, babasının katilinin kim olduğunu öğreniyor. Azra ile Mesut ilk kez sarılıyor ve gözyaşlarını tutamıyorlar. Azra, kız kardeşinin ölümü ile perişan oluyor. Azra ile konuşan Sumru, Cansu’yu kurtarabileceğini söyleyerek onu suçluyor. Azla, o günü anlatmaya çalışıyor ama Sumru, Cansu’nun ölümünden onu sorumlu tutuyor. Bu suçlamalardan sonra Azra paramparça oluyor.

Cenk, Azra’nın yanına giderek, onu sakinleştirmeye çalışıyor. Bu sırada hızını alamayan Sumru, Mert’i de alıp evden çıkıyor. Azra, Mert’in ortada olmadığını anlayıp telaşa kapılıyor. Sumru, Mert’e Cansu’nun yanına gitmek isteyip istemediğini soruyor. Mert bunu istediğini söyleyince, Sumru ‘bende istiyorum’ diyerek gözünü ne kadar kararttığını gösteriyor.

Cenk ile Azra muhteşem bir düğünle evleniyor. Sumru, düğünden son anda haberdar oluyor. Azra ile Cenk nikah masasına oturuyorlar. Azra ile Cenk hayatlarının en güzel gününü yaşarken Sumru’nun öfkesi içten içe büyüyor. Cansu’nun intikamını almayı kafaya koyan Sumru düğün evine geliyor. Bu arada Cenk de Azra’nın istememesine rağmen Melis ve Mert ile düğüne gelmek için yola çıkıyor.

Azra gelin odasında Sumru’yla yüzleşiyor. Sumru, Cansu’nun yerine Azra’nın ölmüş olması gerektiğini söylüyor. Sumru Cansu’nun kefen Azra’nın ise gelinlik giydiğini söyleyip silahını çıkarıyor. Azra, Sumru’yu bir türlü sakinleştiremiyor. Bu sırada Cenk’te yanında Melis ve Mert’le birlikte kaza geçiriyor.

Elimi Bırakma Dizisinin Büyük Başarısı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler