Ana SayfaÜnlüler'Ayşe Hatun Önal Güzelliğimi Kullanmadım' Dedi

İlgili Postlar

‘Ayşe Hatun Önal Güzelliğimi Kullanmadım’ Dedi

‘Çak Bi Selam’, ‘Çeksene Elini’ ve son olarak ‘Katakulli’ şarkısıyla anılan Ayşe Hatun Önal, başarısının sırrını titiz çalışmasına bağlıyor. Yeni şarkılarla gündemde kalmak istediğini belirtti.

“ŞARKIYI KALBİME YAZARIM” Dedi

Şarkı seçimlerini özenli yaparken davrandığını ve sevmemin önemini belirtti.“Aynası iştir kişinin” sözünü benimseyerek hiç bir şarkısını içine sinmeden piyasaya çıkarmıyor

mütevellit işimde titiz olmaya çalışıyorum. Şarkılarımı çok özenerek hazırlıyorum tesadüfi bir şey yok, hepsini seviyorum. Emin olmadığım hiçbir şarkıyı piyasaya çıkarmıyorum. Başarının bendeki karşılığı bir şarkının yapım aşaması kadar insanlara ulaştığı andaki onlara hissettirdiği duygunun derecesidir diyebilirim… Kalbime yazmadığım hiçbir şarkıyı piyasaya çıkarmam. Açıklamasını yaptı.

Ayşe Hatun Önal eski hali

YENİ İNSANLAR TANIYORUM 

Gezmeyi yeni insanlar tanımayı seviyorum diyen Önal kendini tanımak için bir yere gitmeye gerek yok olduğun yerde de  da kendini bulabilirsin dedi. 18 yaşıma geldiğimde kim olduğumu biliyordum. 18’den sonra her yaşın güzelliğini bulmaya çıktım açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler