Ana SayfaSosyeteZerrin Özer Evlendi!

İlgili Postlar

Zerrin Özer Evlendi!

Türk pop müziğinin efsanelerinden Zerrin Özer 61 yaşında nikah masasına oturdu.  Geçtiğimiz cumartesi akşamı 34 yaşındaki genç sevgilisi Murat Akınca ile dünyaevine girdi.

Aylar Önce Müjdeyi Vermişti

61 yaşındaki Özer, bir süredir birlikte olduğu kendisinden 27 yaş küçük olan sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Zerrin Özer geçtiğimiz aylarda katıldığı bir magazin programında “Çok yakında duyarsınız güzel haberleri. Evlilik teklifi aldım. Uzun zamandır bir ilişkim var, hiçbir zaman görüntülenmedik dışarıda. İki seneye yaklaşıyor ilişkimizin başlayalı. Sevgilim camiadan değil. Bana çok güzel bakıyor, bebek gibi… Kalbimin ve yolumun yoldaşı diyebilirim. Aşığım kendisine. Evlilik teklifini kabul ettim. Birkaç ay içinde de nikah masasına oturacağız.” açıklamasında bulunmuştu.

Villa Bahçesinde Nikah

Zekeriyaköy’de bulunan villasının bahçesinde yakın arkadaş ve akrabalarının katılımıyla gerçekleşen düğün renkli anlara sahne oldu. Şehrazat, Seda Akay, Kemal Aslan, Özgür Aras, Ahmet San ve Suadiye gibi isimlerin katıldığı düğüne yaklaşık 100 kişi davetliydi.

Zerrin Özer Evlendi
Zerrin Özer Evlendi

Zerrin Özer kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler