Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 3. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Selin'in Kahramanı Olma...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 3. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Selin’in Kahramanı Olma Yolunda!

Fox Tv’nin yeni yaz dizilerinden Her Yerde Sen 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde;  Selin, balkondan düşüp kolunu çıkarır. Tabi imdadına Demir yetişir. Evi ikiliye satan kişilerle konuşma fiyaskoyla sonuçlanır. Şirket’in müşterisinin bir davetinde Selin’e askıntı olan birinden Demir onu son anda kurtarır. Burak ise eve gizlice girip kaybettiği dosyasını alıp çıkarken yanlışlıkla Selin’i bayıltır. Demir Selin’in kahramanı olma yolunda.

Cuma Dizileri 2019

Demir Selin’in Kahramanı Olma Yolunda!

Her Yerde Sen 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selin ile Demir, evi aldıkları kişiyle konuşup anlaşana kadar birlikte yaşamaktan başka çareleri yoktur. Firuze hanımla ev meselesini çözmek için giden ikili mükellef bir sofrayla karşılaşırlar. Tabi ev meselesini konuşmaya fırsatları kalmaz. Burak ise kara para aklamanın derdinde gizli işler çevirmeye başlar. Sahte bir proje yapıp masraf gösterip para aklayıp kendisini tehdit eden kişilere verecektir. Ama eline yüzüne bulaştırır.

HER YERDE SEN 2. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, evin anahtarlarını değiştirip Suna’yı içeri almaz. Ama Selin, camı kırıp içeri girer. Camların üzerine düşüp yaralanacağı sırada Demir onu kurtarır ve odaya kitleyip yemeğini yemeye başlar. Selin, balkondan çarşafları birleştirip inmeyi planlarken düşer ve kolunu çıkarır. Demir, Selin’in yardımına koşup kolunu yerine oturtur.

Selin, Demir’i yıldırmak için plan yapmaya devam eder ama hiç biri tutmaz. Hatta en zorlu müşterisini Demir’in karşısına çıkarırlar ama Demir müşteriyi ikna etmeyi başarır. Personel şirket müşterisinin mangal daveti için gittikleri evde Selin, bir gençle yakınlaşıp dans eder. Demir, Suna’yı o çocukla ilgili uyarır. Onun kendisinden çıkarları olduğunu söyler. Selin aldırmaz.

Telefonunu şarj etmek için içeri giren Selin’i yanına giden genç onun fotoğrafını çeker. Selin, telefonu almak ister o da vermez. O sırada Demir gelip Selin’i kurtarır. Yemekten eve erken dönen ikili evde dosya arayan Burak’tan haberleri yoktur. Burak. para aklamak için gizlice çalıştığı projeyi yanlışlıkla Selin eve götürmüştür. Burak, yemekte Selin’in çantasından anahtarını alıp eve gitmiştir. Burak son anda dosyayı bulur ama dışarı çıkarken Selin’e yakalanır. Selin düşüp bayılır. Demir, olanları görür.

Her Yerde Sen 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Paylaşılamayan Evde Aşk Rüzgarları Mı Esecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler