Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Paylaşılamayan Evde Aşk Rüzgarları Mı...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Paylaşılamayan Evde Aşk Rüzgarları Mı Esecek?

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Her Yerde Sen ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizi 2. yeni bölümü 21 haziran cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin ilk bölümünde; Selin, hayalindeki evi satın almış bahçesinde sevdiği hayvanları besler. Demir de çocukluğunun geçtiği evi satın almış yurt dışından kesin dönüş yapmıştır. İkilinin yolları aynı evde çakışır. Evi aldıkları kişi aynı evi ikisine de satmıştır. Paylaşılamayan evde aşk rüzgarları mı esecek?

Cuma Dizileri 2019

Paylaşılamayan Evde Aşk Rüzgarları Mı Esecek?

Her Yerde Sen 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Selin’i bıktırıp evden gitmesi için yeni taktikler yapmaya devam ediyor. Ama Selin evden gitmemekte kararlıdır. Evi satan kadın ise onların kendisine tazminat davası açmasından korktuğu için ikiliyi birbirine aşık etmeyi başarırsa, evde birlikte yaşamaya devam edeceğini düşünüp plan yapmaya başlarlar. Demir, Selin’den etkilenmeye başlamıştır.

İşte Her Yerde Sen 2. bölüm fragmanı..

HER YERDE SEN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir ile Selin evin yarısını aldıklarını fark etmemişlerdir. Demir, Selin’den evin diğer yarısını kendisine satıp evden gitmesini ister. Ama Selin bu teklifi asla kabul etmez. İnatlaşan ikili birbirlerini yıldırmak için plan yapmak için harekete geçerler.

Demir, bir şirketin hisselerini satın alır ve işinin başına geçmek için şirkete gider. Selin, işine gittiğinde arkadaşlarından yeni patronla tanışacaklarını öğrenir. Karşısında Demir’i görünce ikinci şoku yaşar. İkili iş yerinde de inatlaşmaya devam eder ama Demir patron olduğu için Selin, biraz alttan almayı tercih eder. Demir’le birlikte iş toplantılarına giderler. Selin, iş görüşmesinde onun bademe alerjisi olduğunu bilmez ve bademli süt ister.

Selin, rahatsızlanan Demir’i hastaneye yetiştirir ve sabaha kadar başından ayrılmaz. Herkes onları sevgili zanneder. Sabah gözlerini açtıklarında kendilerini birbirlerine sarılmış vaziyette yatakta yatarken bulurlar. Selin, Demir’i yıldırıp evden gitmesini sağlamak için bir planla eve gelmiştir ama tüm eşyalarını kapının önünde bulur. Demir, müziğin sesini açıp onu duymamazlıktan gelip kapıyı açmaz. Selin. camı kırıp içeri girer. Tam ayağına cam batacağı sırada Demir onu kucağına alır.

Her Yerde Sen 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Artık Hem İşte Hem Evde Beraberler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler