Ana SayfaDizilerLeke 9. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Geldi! Serpil Murat'ı Kaçırıp Yasemin'i Tehdit...

İlgili Postlar

Leke 9. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Geldi! Serpil Murat’ı Kaçırıp Yasemin’i Tehdit Ediyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Leke 9. sezon finali ile 18 haziran salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Cem, Yasemin’in masum Fisher konusunda masum olduğuna inanmış ve tam evlenme teklif edecekken, Arda’nın tekne olayındaki Yasemin’in ifadesini getirip abisinin önüne atmasıyla işler yine içinden çıkılmaz bir duruma gelmişti. Dizinin sezon finali fragmanı geldi. Serpil, Murat’ı kaçırıp Yasemin’i tehdit ediyor.

Salı Dizileri 2019

Serpil Murat’ı Kaçırıp Yasemin’i Tehdit Ediyor!

Fragmanda; Yasemin, başına gelenleri tek tek Cem’e anlatır. Cem, Yasemin’e onunla evlenmeyi bile düşündüğünü ve onun Belkız’dan bile aşağılık olduğunu söyler. Yasemin de Cem’e tokat atar. Şirin, Birkan’la Serpil’in kardeş olduklarını öğrenir ve bunu Yasemin’e anlatır. Serpil, Şirin’le Yasemin’in kendilerini bitirmeden, onları bitirmek için kardeşi ile plan yapar ve Murat’ı kaçırır. Ekber, Cem’e bu işin içinde bir iş olacağını, Yasemin’in bunu yapacak bir kız olmadığını söyler. Ekber’in eline bir ses kaydı geçer. Ses kaydın da ne var?

İşte Leke 9. sezon finali fragmanı…

https://youtu.be/LMcO53vBenk

LEKE 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Arda hastanede gözlerini açtıktan sonra hastanede annesinin olmadığını görünce hemen onu arar ve annesinin Kıbrıs’ta olduğunu öğrenir. İki gündür kendisinde olmadığını ve onun bunu merak etmeyip Kıbrıs’a gittiğini söyleyip telefonu yüzüne kapatır. Arda, tekrar halasının evine döner ve annesini bir daha affetmeye niyeti yoktur.

Cem, Serpil’in yanına gidip Fisher yemeğini Mehmet’in düzenlediğini, özellikle Yasemin’i istediğini öğrenir. Daha sonra otelden görüntüleri de alıp şirkete gider.  Mehmet’in karşısına çıkıp ses kaydını dinletir. Mehmet, inkar eder ve komplo olduğunu söyler. Cem daha sonra otelde garsona para verip Yasemin’le Fisher’in fotoğraflarını çekmesini isterken çekilen görüntüleri gösterir ve Mehmet’in ağzını burnunu kırar.

Oktay bey Mehmet’i işten kovar. Bu arada Şirin, karakola gidip Serpil’in kendisini sattığını anlatır. Şirin’in ifadesini Cevat komiser alır. Birkan, Yasemin’le Şirin’i karakolda görünce tutuşur. Serpil, ifadesi alınmak üzere karakola götürülür ama tüm suçlamaları ret eder.

Birkan, Arda ile konuşmaya evlerine gittiği sırada Cem eve gelir ve Birkan’a çevrelerinde fazla dolaştığı için sert çıkar. Birkan’a bir daha ailesinin ve Yasemin’in çevresinde görmek istemediğini söyler. Bu olaydan sonra Yasemin’de Birkan’a rest çeker.

Leke 9. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cem Yasemin’in Masum Olduğuna İnanacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler