Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat Suna'yı Affedebilecek Mi?

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat Suna’yı Affedebilecek Mi?

Star Tv ekranlarının yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım 3. yeni bölümü ile 27 haziran perşembe günü ekranlara gelecek. Dizi ilk iki bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dizinin son bölümünde; Suna, 200 bin lira karşılığında Kayra’nın annesi olmayı kabul eder. Nejat onun para karşılığı bu işi kabul ettiği için fırsatçı olarak düşünür ve ona pek güvenmez. Suna, ilk günden iki büyük hata yaparak Nejat’ın güvenini sarsar ve Nejat onu bir daha görmek istemediğini söyler. Nejat Suna’yı affedebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Nejat Suna’yı Affedebilecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat, Suna’ya, Kayra’nın fıstığa alerjisi olduğunu söylediği halde ilaç çantasını arabada unutması, Kayra’nın da fıstıklı kurabiye yiyerek fenalaşmasından sonra onu kovar. Suna, ağlayarak eve giderken Kayra arar ve bir daha hastalanmayacağını eve dönmesini söyler. Evdekiler ise Suna’nın işten ayrıldığını öğrenirler bu yeni işini ise bilmezler. Suna, evdekilere durumu anlatacak mı? Nejat’la konuşan Suna, anneliğin ne demek olduğunu bilmediğini ama küçük bir kız çocuğunun annesiz büyümesinin ne demek olduğunu bildiğini söyler.

İşte Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm fragmanı..

BENİM TATLI YALANIM 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Suna, Nejat’ın teklifini kabul etmez ama birden kendisini Kayra’nın doğum gününün içinde bulur. Kayra, arkadaşlarını annesini tanıştırır ve çok mutludur. Onun mutluluğunu bozmayarak doğum gününde Kayra’nın annesi rolünü oynar. Hande, Aylin’in geri döndüğünü zanneder ve bu durumdan memnun değildir. Hemen, Suna’nın peşine birini takıp ne yaptığını, kimlerle görüştüğünü bilmek ister.

Suna, Kayra’nın 3 aylığına annesi olmayı 200 bin lira karşılığında kabul ede. Parayı alıp kahvehanenin borcunu öder ve işe başlar. İlk iş gününde, Kayra’yı Hayri ile okula bırakıp alacaktır ama Hayri’yi atlatarak kendisini okula götürür. Kayra’nın okula gitmek istememesi üzerine, okulu asıp onu parka götürür. Orada Kayra düşer ve dizinden yaralanır. Hande’nin elemanı ise adım adım onları takip edip ona bilgi verir. Nejat, Kayra’yı okula götürmediği için Suna’ya çok kızar.

Nejat’ın vapurda bir iş toplantısı vardır. Kayra, babasının annesinden özür dilemesini istediği için, babasının asistanını arayıp annesine ve kendisine araba göndermediğini söyler. Asistan unuttuğunu zannedip araba gönderir. Nejat, onları görünce şaşırır. Bunun Kayra’nın işi olduğunu öğrenince de bir şey demez. Kayra, içeri girip içerisinde  fıstık olan kurabiyelerden yer ve fenalaşır. Kayra’nın ilacının olduğu çantayı araba unutan Suna,’yı Nejat affetmez.

Benim Tatlı Yalanım 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna ve Nejat Oyunun Kurallarını Koyuyorlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler