Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade Sefer Tasıyla Sete Yemek Getirdi!

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade Sefer Tasıyla Sete Yemek Getirdi!

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade geçtiğimiz gün Nişantası City ‘sden çıkarken objektiflerimize yakalandı. Elinde sefer tasına dikkat çekti.

Ketojenik Diyetle Formunu Koruyor!

Cemil Show filminde AVM’de çalışan genç bir kızı canlandıran Nesrin Cavadzade sete giderken görüntülendi. Elinde tuttuğu sefer tasına ilgileri yönelen muhabirlere ‘Ketojenik diyete başladım, setteki yemekleri yiyemiyorum. Yemekleri kendim yaptığım için sete sefer tasıyla götürüyorum.’ dedi. Formunu ketojenik diyetle koruduğunu söyleyen Nesrin Cavadzade bugün semizotu, kabak ve organik tavuk pişirdim” diye konuştu. Nesrin Cavadzade “Ketojenik beslenmede hiç şeker ve un yok. Bol yağlı besinler, çok fazla protein ve zeytinyağı tüketiyorum. Fit kalmamın sırrı bu. Bir de haftanın beş günü spor yapıyorum” dedi.

Tatil Yapmadan Yeni Film

Yaza girilmesiyle birlikte tatil yapmadan ikinci film çekimine başlayan Nesrin Cavadzade, yoğun çalışma zamanları geçiren Cavadzade muhabirlerin Bir dönem sosyal medyadaki ağır mesajlar nedeniyle isyan ettiniz. Bu durum devam ediyor mu?” sorusuna şu cevabı verdi:“İnsanlar daha kibar olmaya başladı. Zaten artık Instagram’a şikayet etmek, dava açmak kolaylaştı. Sadece kadın oyuncuları değil, erkekleri de rahatsız ediyorlar” diye cevap verdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler