Ana SayfaDedikoduEliz Sakuçoğlu Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

Ekin Mert Daymaz ile ilişki yaşayıp daha sonra ayrılan stil danışmanı  Eliz Sakuçoğlu yeni sevgilisiyle Bebek’te bir mekanda görüntülendi. Mekanda çalan şarkılar karşısında çift, sarmaş dolaş dans etti. Çıkışta el ele ayrılan ikili, taksiye binerek ortamdan ayrıldı.

El Ele Geldiler

Bebek’te bir mekana girerken görüntülenen ikili patlayan flaşların ardından birden şaşkına dödüler. Muhabirlerin sorularına yanıt vermeyen ikili hızlı bir şekilde mekana girdiler. Mekanda çalan şarkılarla eğlenen çift yakın tavırlarıyla  dikkat çekti.

Murat Boz ve Eski Sevgilisi Eliz Sakuçoğlu Fena Pişti Oldu!

Eliz Sakuçoğlu’nu Sinirlendiren Yorum

Murat Boz, Hakan Sabancı ve Beran Benan ile ilişkileriyle gündemde olan Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin gözünden kaçmayan Sakuçoğlu’nun paylaşımına bir takipçisi “Maddi durumu iyi olan erkeklerle birlikte oluyorsun” yorumunu yaptı. Bu yoruma  sinirlenen Sakuçoğlu, cevap olarak geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından şu sözleri yazdı:”Varsayım çok kötü bir şey… Hiçbir şey sizin dışarıdan gördüğünüz, okuduğunuz, düşündüğünüz, bildiğinizi sandığınız gibi değil… Benim parayla hiçbir zaman işim olmadı. Aksini söyleyecek biri varsa buyursun çıksın karşıma!” dedi.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler