Ana SayfaDizilerAfili Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ayşe Evlilik Sözleşmesi Şoku Yaşayacak!

İlgili Postlar

Afili Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ayşe Evlilik Sözleşmesi Şoku Yaşayacak!

Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk 3. yeni bölümüyle 26 haziran çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kerem ile Ayşe evlilik oyununun gerçekçi olması için bir hikayeye ihtiyaçları vardır. İkili öyle bir hikaye anlatırlar ki Muhsin. gözyaşları içerisinde “Aşkınızın karşısında duran ben bile olsam ezin geçin” der. Düğün hazırlıkları başlar. Ama Yelda’nın evlilik sözleşmesi istemesi işleri karıştırır. Ayşe evlilik sözleşmesi şoku yaşayacak.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Evlilik Sözleşmesi Şoku Yaşayacak!

Afili Aşk 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Oğlunun Ayşe ile evlenmesine sıcak bakmayan Yelda, evlilik sözleşmesi hazırlatıp Kerem’e verir ve Ayşe’ye evlilik öncesinde imzalatmasını söyler. Ayşe, evlilik sözleşmesini imzalamaz. Ama Kerem, uyduruk bir imza ile sözleşmeyi annesine verir. Düğün başlar. Erkut’un sevinçten ağzı kulaklarına varır. Öte yandan Salih, Ayşe’yi kaçırmak için plan yapar. Ceyda ise Kerem’le olan hayalleri suya düştüğü için Ayşe’yi evlilik sözleşmesi olayını yüzüne vurur.

İşte Afili Aşk 3. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/3OKsnH7i9fA

 

AFİLİ AŞK 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe’nin kendini kurtarmak için söylediği yalan iki ailede de şok etkisi yaratır. Ayşe’nin büyük abisi Rıza duruma tepki gösterirken, küçük abisi Erkut kız kardeşini zengin biriyle evlendireceği için çok mutludur. Yelda, oğlunun bu evliliği yapmasına karşı çıkar. Kerem zaten neye uğradığını anlayamaz. Babasına Ayşe ile aralarında bir şey olmadığını, onunla evlenmeyeceğini söylediğinde evi terk eder ve beş parasız kalır.

Muhsin, oğlunun kredi kartlarını ve arabasını elinden alır. Hatta şirkete bile oğlunu almaz. Rıza ile Erkut, Muhsin beyin yanına giderek, kardeşlerinin evleneceği adamı daha iyi tanıyabilmek için Kerem ile yemek yemek istediklerini söylerler. Kerem, Rıza ile Erkut’un kendisinden nefret edip kardeşleriyle evlendirmemeleri için Volkan’la garip kıyafetler giyer ve yemeğe gider.

Rıza, Kerem’in hal ve hareketini hiç beğenmez ve onun nasıl damatları olacağını düşünürken, yemek çıkışı bir kavga olur. Kerem, hemen kavgaya dalar. Bunu gören Rıza, Kerem’e tam not verir. Söz günü gelir ve Kerem’le ailesi Ayşe’yi istemeye gelirler. Söz kesileceği sırada Sabri elinde bıçakla Ayşe diye bağırmaya başlar. Rıza çıkıp Sabri’yi sakinleştirir.

Afili Aşk 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem’le Ayşe’nin Aşk Hikayeleri Tutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler