Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!

Özge Ulusoy 2003 yılındaki güzellik yarışmasından sonra yıldızı parlamış, modelliğin yanı sıra televizyon programlarında sunuculuk yapmaya başlamıştır. Şimdilerde bir Tv kanalında sunuculuk yapan ünlü model Ulusoy’un adı bir aşk dedikodusuna karışmış ve sosyal medyada Özge Ulusoy hakkından binlerce paylaşım yapılmıştı. Gece boyunca ardı arkası gelmeyen paylaşımlar sonrası herkesin gözü Özge Ulusoy’un üzerine çevrildi. Özge Ulusoy hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Özge Ulusoy Kimdir?

Özge Ulusoy İddialara Cevap Verdi!

Dün geceden beri sosyal medyadan hakkında yapılan paylaşımlardan sonra gözler Özge Ulusoy’a çevrildi. Adı bir aşk dedikodusuyla anılan ünlü model hakkında binlence paylaşım yapıldı. Genç kadın bugün öğle saatlerinde sessizliğini bozarak kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kendisi hakkında dijital sözlükte yer alan ve sonrasında mahkeme kararı ile sildirilmiş bir haberin ardından gelişen olaylar hakkında yorum yaptı.

İşte eski Türkiye güzeli Özge Ulusoy’un sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama..

Özge Ulusoy Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi

ÖZGE ULUSOY’DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ!

Ulusoy sosyal medya hesabından öğle saatlerinde yaptığı açıklamada; “Her zaman olduğu gibi bu sabah da şahane konuklarla hayat güzeldir dedik. Yarın sabah da yepyeni konuklarla devam edeceğiz. Hayatta en güzel şey kendini bilen temiz bir vicdan. Her zaman olduğu gibi ailem, sevdiklerim, sevenlerim ve dostlarımla gerçekle alakası olmayan tüm haksızlıkların üstesinden geliyorum. Gelmeye de devam edeceğim.” dedi.

 Özge Ulusoy’dan Özel Açıklamalar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler