Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Selin İle Demir Karakolluk Oluyorlar!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Selin İle Demir Karakolluk Oluyorlar!

Fox Tv’nin yeni yaz dizilerinden Her Yerde Sen büyük bir beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Dizi 3. yeni bölümü ile 28 haziran cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şirketin hatırlı müşterilerinden Yıldırım beyin davetinde Selin, rahatsız edilir ve gencin elinden Demir kurtarır ve ikili eve geldiklerinde Burak’ın eve gizlice girdiğinden haberler yoktur. Selin’in zor durumlarında yardımına yetişen Demir, onun kahramanı olma yolunda. Dizinin 3. bölüm fragmanı geldi. Selin ile Demir karakolluk oluyorlar.

Cuma Dizileri 2019

Selin İle Demir Karakolluk Oluyorlar!

Her Yerde Sen 3. bölüm fragmanı geldi. Fragmanda; Firuze hanım, Selin’le Demir’i birbirlerine aşık edip evin parasını istemeleri için onlara bir plan yapar. Bir tatlı yapıp içerisine enerji verici şeyler koyup kapılarının önüne bırakır. İkili tatlıyı yerler ama sonunda kendilerini karakolda bulurlar. Yıldırım bey ise şirketle olan anlaşmasını fes etmek ister. Selin işten çıkarılma durumuyla karşı karşıya gelir.

İşte Her Yerde Sen 3. bölüm fragmanı…

HER YERDE SEN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, evin anahtarını değiştirip Selin’i içeri almaz. Ama Selin, camı kırar ve içeri girer. Camların üzerine düşüp yaralanacağı sırada Demir onu kucağına alıp kurtarır. Selin’i, odaya kitleyip yemeğini yemeye başlar. Selin, balkondan çarşafları birleştirip inmeyi planlarken düşerek kolunu çıkarır. Demir, Selin’in yardımına koşar.

Selin, Demir’i yıldırmak için plan yapmaya devam eder ama hiç biri de tutmaz. Hatta en zorlu müşterisini Demir’in karşısına çıkarırlar ama Demir müşteriyi ikna eder. Şirket müşterilerinden Yıldırım beyin mangal daveti için gittikleri evde Selin, bir gençle yakınlaşıp dans eder. Demir, Suna’yı o çocuk hakkında uyarır. Ama Selin aldırmaz.

Telefonunu şarj etmek için içeri giren Selin’i yanına giden genç onun fotoğrafını çekip, paylaşmak ister. Selin, telefonu almak isterken, Demir gelip Selin’i kurtarır. Burak, para aklamak için yaptığı projeyi yanlışlıkla Selin’in evine götürdüğünü öğrenir ve yemekte bir fırsatını bularak evin anahtarını Selin’den gizlice alır. Burak, dosyayı ararken Demir’le Selin eve gelirler. Burak, evden kaçarken Selin’e çarparak bayılmasına neden olur. Demir’in evde olduğundan habersiz onu ayıltmaya çalışırken Demir olanları görür.

Her Yerde Sen 3. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Selin’in Kahramanı Olma Yolunda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler