Ana SayfaDizilerAfili Aşk 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem'le Ayşe'nin Aşk Hikayeleri Tutuyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem’le Ayşe’nin Aşk Hikayeleri Tutuyor!

Kanal D ekranlarının yeni yaz dizilerinden Afili Aşk 2. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. İlk bölümünden itibaren büyük bir beğeni toplayan dizinin yayınlanan 2. bölümünde; Kerem, Ayşe’nin sevgili olduğunu söyledikten sonra kendisini büyük bir baskı altında hissedip, Ayşe’nin ağabeylerinin kendisini beğenmemeleri için Volkan’la birlikte ellerinden geleni yaparlar. Ayşe ise evdekilerden ve komşularından zengin biriyle evleneceği için büyük ilgi görür. Erkut, Ayşe’nin üzerine titrer. Kerem, babasının teklifi ile bu evliliği kabul eder. Kerem’le Ayşe’nin aşk hikayeleri tutuyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem’le Ayşe’nin Aşk Hikayeleri Tutuyor!

Afili Aşk 3. bölüm ilk fragmanı geldi. Fragmanda; Muhsin bey, Kerem’i şirketin başına geçireceğini ama önce Ayşe ile evlenmesini söyler. Evliliğe pek sıcak bakmayan Kerem, bu teklifi duyunca Ayşe’ye evlilik oyununu kabul ettiğini söyler. Şimdi ise aşklarını ailelerini inandırmak için bir hikaye uydurmaları gerekir. Kerem’le Ayşe, Muhsin beye gidip tanışmalarını ve birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini anlatırlar. Muhsin, bu hikayeden çok etkilenir ve gözyaşlarını tutamayıp onlara ‘aşkınızın karşısında duran ben bile olsam ezin geçin’ der.

İşte Afili Aşk 3. bölüm fragmanı..

https://youtu.be/bGmlJEp383A

AFİLİ AŞK 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe’nin söylediği yalan iki ailede de şok etkisi yaratır. Ayşe’nin ailesi onun zengin biriyle evleneceği için mutludur. Ama Kerem’le annesi bu evliliği istemez. Kerem, babasına durumu anlatmaya çalışır ama inandıramaz. Ayşe ile evlenmeyeceğini söyleyince Muhsin, oğlunun arabasını elinden alır ve kredi kartlarını da kapattırır. Hatta, şirkete giriş kartını bile iptal ettirir.

Rıza ve Erkut, Muhsin beyin yanına giderek, kardeşlerinin evleneceği adamı daha iyi tanıyabilmek için Kerem ile yemek yemek isterler. Bu durumu Muhsin Bey’e söyleyen Samet olumlu cevap alır ancak Kerem bu durumdan oldukça rahatsız olur. Olayı kendi lehine çevirmek isteyen Kerem bir plan yapar ve kendisini Ayşe’nin ağabeylerine farklı biriymiş gibi tanıtmaya çalışır. Kerem’in planı tutar ama işler daha da karışır.

Muhsin, oğlunu çağırıp Ayşe ile evlenirse şirketin başına geçebileceğini söylüyor. Bu teklif Kerem’in hoşuna gider ve Ayşe’ye bu evlilik oyununu kabul ettiğini söyler.

Afili Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Evlilik Oyunu Kerem’in de İşine Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler