Ana SayfaÜnlülerYıldırım Mayruk'tan Serenay Sarıkaya'ya Övgü!

İlgili Postlar

Yıldırım Mayruk’tan Serenay Sarıkaya’ya Övgü!

Türkiye’nin en ünlü modacılarından olan Yıldırım Mayruk, Migros AVM için alışveriş çantası tasarladı. Banu Noyan organizasyonuyla çay saati sohbetine katılan Mayruk, sanat camiasının giyim tarzı hakkında konuştu. Artık kimsenin şıklığa ve şıklık ölçütlerine dikkat etmediğini eleştiren Yıldırım Mayruk’tan Serenay Sarıkaya’ya övgü yağdı. İşte Yıldırım Mayruk’un sanat camiası hakkında düşünceleri…

Yıldırım Mayruk'tan Serenay Sarıkaya'ya Övgü!
Yıldırım Mayruk Serenay Sarıkaya’ya Övgü!

Yıldız Tilbe’yi Eleştirdi

Göz önünde olan isimlerin tarzlarını yorumlayan Yıldırım Mayruk, Yıldız Tilbe‘nin giyim tarzını eleştirdi.  Tilbe’nin kendisine eskisi kadar dikkat etmediğini dile getiren Mayruk, “Yıldız Tilbe tuvaletini giyip, üzerine şalvar giyiyor. Eskiler günün her saatine göre giyinirlerdi. Şıklık vardı. Şimdi sanat camiası istikrarlı değil.” yorumunda bulundu.

Yıldız Tilbe Sonunda Patladı: Herkes Bana Şarlıyor!

Bülent Ersoy Daha Şık Olabilir!

Abartılı olsa da, kendine has tarzı olan ve başkasının taşıyamayacağı kıyafetleri kendi tarzıyla bütünleştiren Bülent Esroy‘un yasaklandığı dönemlerde sürekli kendisine gittiğini anlatan Yıldırım Mayruk, Bülent Ersoy’un zamanında “Bir tek senden korkuyorum” dediğini dile getirerek, ünlü sanatçının artık çok abartı giyindiğini dile getirdi. Mayruk, Ersoy hakkında ” Kendisini, sesini, sanatını çok seviyorum ama giyimini abartılı buluyorum” diye konuştu.”

Bülent Ersoy Kimdir?

Yıldırım Mayruk’tan Serenay Sarıkaya’ya Övgü!

Banu Noyan’ın çay saati organizasyonuna katılan ve sanat camiasının giyim tarzını eleştiren Yıldırım Mayruk, Serenay Sarıkaya hakkında “Serenay dışındakileri beğenmiyorum.” açıklamasında bulundu. Serenay Sarıkaya‘nın tarzını çok beğendiğini dile getiren Mayruk “Giyinmeyi ve kedine yakıştırmayı biliyor.” sözleriyle Sarkıya’ya övgüler yağdırdı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler