Ana SayfaDedikoduYıldız Tilbe Sonunda Patladı: Herkes Bana Şarlıyor!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe Sonunda Patladı: Herkes Bana Şarlıyor!

“Yıldız’lı Şarkılar”proje albümünde şarkılarını seslendiren meslektaşlarına teşekkür etti. 39 şarkıcıyı bir araya getiren Yıldız Tilbe hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Yıldız Tilbe sonunda isyan etti. Detaylar haberimizde…

Yıldız Tilbe’nin Projesi Ünlü İsimleri Birbirine Düşürdü!

Yıldız Tilbe Sonunda Patladı: Herkes Bana Şarlıyor!

“Yıldız’lı Şarkılar” proje albümünde şarkılarını seslendiren meslektaşlarına teşekkür etti. 39 şarkıcıyı bir araya getiren Yıldız Tilbe’nin hakkında albümün yapım aşamasında sorunlar olduğu, şarkıcıların şikayet ettikleri iddia edilmişti. Yıldız Tilbe, bu konularla alakalı cevap verdi. Ayrıca Yıldız Tilbe albümünde neden Tarkan, Ajda Pekkan gibi isimlerin neden olmadığını sorusuna tepki gösterdi.

Yıldız Tilbe, “Çok güzel tepkiler aldık. Tarkan’ı istiyorduk, ama olmadı. Öyle yeni şarkı falan istemedi. Önce olmak istedi ama sonra olamadı. Hadise de olmak istedi ama olamadı. Ajda Hanım da öyle. İstediler ama olamadılar. Sebebini bilmiyorum. Herkes bana soruyor, bana şarlıyor bu durum hakkında. Kişilerin kendilerine sorarsanız daha iyi olur. Ama bu albümde olmadıysa, devamını yapmayı düşünüyorum. Albümde bulunamayan arkadaşlarım var. Türkiye 39 sanatçıdan ibaret değil ki. 300’e yakın şarkım var. Devamını yapacağız” şeklinde konuştu.

“Bence ‘en iyi’ diye bir şey yok. Herkes çok iyi okudu. Herkes ruhunu, sanatçı kimliğini ortaya koydu. Ayırım yapamıyorum. Her sanatçının fanlarına göre onlar birinci” dedi. Hande Yener ile Demet Akalın’ın aynı albümde yer almak istemediği haberleri hakkında Yıldız Tilbe, “Kişilerin birbirleriyle polemiği olabilir. Söz konusu işimiz olunca polemikleri bir yana bıraktık. O anlamda herkes kendi şarkısını söyledi. Yani albümümde polemik falan olmadı. Benle hiç bir ilgisi yok” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler