Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYıldız Tilbe'nin projesi ünlü isimleri birbirine düşürdü

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’nin projesi ünlü isimleri birbirine düşürdü

Yıldızlı Şarkılar adlı yeni bir proje ile sevenleriyle buluşmak isteyen Yıldız Tilbe’nin projesi ünlüler arasında kavga yarattı. İşte olayla ilgili detaylar.

Türkiye’nin en önemli sanatçılarından birisi olan Yıldız Tilbe, 39 şarkıcının yer alacağı Yıldızlı Şarkılar adlı bir proje için hazırlıklara başladı. Farklı şarkıcıların Yıldız Tilbe şarkılarını seslendireceği projede bazı ünlü isimlerin aynı şarkıyı okumak istemesi gerginlik yarattı.

Yıldız Tilbe ile kıyaslanmak harika şey!

Yıldız isimler şarkı kavgası yaptı

Öğrenilen bilgiye göre Ajda Pekkan, Hande Yener ve Niran Ünsal aynı şarkıyı okumak istedi. Bu kadar çok ünlü ismin bir arada yer alacak olması, projeyi çok daha önemli hale getirirken şarkıcıların kavgası Yıldız Tilbe’ye de zor anlar yaşattı.

Yıldız Tilbe’nin projesi  için çözüm bulunamadı

Yaşanan sorun sonrasında ünlü isimler ikna olmazken çözüm bulunamadı. Ajda Pekkan yaşanan olaylardan sonra albümde yer almak istemeyip çekilirken geriye kalan iki isim Hande Yener ve Niran Ünsal uzlaşamadığı için iki isim de aynı şarkıyı söyledi. Böylece Kış Güneşi adlı şarkı projede iki defa, farklı sanatçılar tarafından söylenmiş oldu.

Albümdeki diğer bir kavga ise Hande Yener ve Demet Akalın arasında yaşandı. İki isim aynı CD’de yer almak istemezken iki ayrı CD’lerde yer buldu. Demet Akalın, Volume 1’in ilk CD’sinde, Hande Yener Volume 2’nin ilk CD’sinde yer aldı.

CD’de yaşanan bir diğer sorun ise kapak tasarımında oldu. 39 isme kapakta yer verilmeye çalışılırken bazı ünlü isimlerin isminin küçük yazılmasına, diğer ünlü isim ile yan yana gelmesine tepki gösterdiği öğrenildi.

Yıldız Tilbe kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler