Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMustafa Sandal, Sahnede Paris Hilton'a Eşlik Edecek

İlgili Postlar

Mustafa Sandal, Sahnede Paris Hilton’a Eşlik Edecek

Mustafa Sandal, ünlü model Paris Hilton’un baş manken olarak çıkacağı defilede sahne alacak. Haziran ayında Antalya’da gerçekleştirilecek olan moda şovunda, ünlü ikili birlikte aynı sahneyi paylaşacak.

Emina Sandal geri adım atacak mı? Mustafa Sandal’la barışma ihtimali var mı?

Mustafa Sandal kimdir?

7-12 Haziran tarihlerinde, Antalya The Land of Legends’ta gerçekleştirilecek olan moda şovuna, Dosso Dossi Fashion Show’un yıldızı Paris Hilton geliyor. Düzenlenecek olan defile şovunda, baş manken olarak podyuma çıkacak olan Paris Hilton’a şarkıcı Mustafa Sandal bir şarkısıyla eşlik edecek. Paris Hilton’un düzenlenen şovda, 10 haziranda podyuma çıkacağı bildirildi.

Paris Hilton’un müstehcen fotoğrafları çalındı!

Mustafa Sandal, 5 bin kişiyi coşturacak!

Antalya’da düzenlenecek olan moda şovuna, Paris Hilton haricinde; Türkiye’nin ünlü mankenleri de katılacak. Şovda ayrıca; Rusya, Azerbaycan, Ukrayna ve Kazakistan gibi ülkelerden başka, 30 farklı ülkeden gelecek konuklar da olacak. Mustafa Sandal, sahne alacağı şovda seslendireceği şarkısıyla 5 bin kişiyi coşturacak. Özellikle Rusya’da hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi olan şarkıcı Sandal’ın, geçen yıl Moskova Crocus City Hall’da verdiği konser uzun süre konuşulmuş ve gündemde yer almıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler