Ana SayfaÜnlülerEmina Sandal geri adım atacak mı? Mustafa Sandal'la barışma ihtimali var mı?

İlgili Postlar

Emina Sandal geri adım atacak mı? Mustafa Sandal’la barışma ihtimali var mı?

Mustafa Sandal ile boşanma aşamasında olan Emina Sandal’dan yeni bir boşanma açıklaması. Ünlüler dünyasının örnek çiftlerinden biri olan Mustafa Sandal – Emine Sandal çiftinin barışma ihtimali var mı? Emina Sandal, Mustafa Sandal ile barışmayı düşünüyor mu? Yanıtı bizzat kendisi verdi. Detaylar haberimizde…

Mustafa Sandal, Emina Sandal’a Şarkı Besteledi

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Emine Sandal’ın evliliği sona doğru sürüklenirken, barışma ihtimali kafaları kurcalıyordu. Adeta parmakla gösterilen örnek çiftin barışma ihtimali var mı? Son anda boşanmaktan vazgeçip yeniden bir araya gelebilirler mi?

Emina Sandal Kimdir?

Emina Sandal, Mustafa Sandal ile barışacak mı?

Emina Sandal, önceki akşam arkadaşları ile birlikte İstinye Park’taydı. Bir mekanda arkadaşları ile buluşup yemek yiyen Emina Sandal, karşılaştığı basın mensuplarının boşanma hakkındaki sorusunu yanıtladı. Herkesin merak ettiği ‘barışma ihtimali’ konusunda konuşan Emine Sandal, “Haklı olduğumu zaman gösterecek. Boşanmadan geri adım atmayacağım.” dedi.

Mustafa Sandal kimdir?

Emine Sandal’dan boşanma açıklaması

Emine Sandal, geçtiğimiz haftalarda boşanma sürecinde yaşadıklarını anlatmıştı. Boşanmanın ölüm gibi bir şey olduğunu ifade eden Emine Sandal, “Mustafa ile örnek çifttik ama bir noktada bizden bir şey eksildi. Şimdi anladım ki eksilen şey; aşktı. Boşanmak aslında küçük bir ölüm. Birlikte yaptığın her şeyin ölümü. İki yıl acı çektiğim halde sesimi çıkarmadım. Öyle bir an geldi ki ‘Ya kalıp hasta olacağım ya da risk alıp gideceğim’ dedim. On aydır beraber yaşamıyoruz. Mustafa evi ilk terk ettiğinde çocukların durumu kabul etmesi çok zor oldu. Kocamı aldatmadım. Ona zarar verecek hiçbir hareketim olmadı. Velayet konusunu tartışmadık bile. Çocukların yeri annenin yanıdır. Türk vatandaşı kimliği taşıyorum. Hayatımı İstanbul’da sürdüreceğim. İlk ve son kez konuşuyorum. Barışma söz konusu değil. Beni hep haksız gösterdiler. Haklı olduğum halde bana iftiralar atıldı. Evlilik benim yüzümden bitti gibi gösterdiler ama nedeni ben değilim. Ben Boşnak bir kadınım ve Müslüman biriyim. Konuşulan ve yazılanların hiç biri doğru değil. Bitme nedenine gelirsek bunu söylemek istemiyorum; çünkü bu çok özel bir konu.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler