Ana SayfaÜnlülerÇukur'da Kubilay Aka ile Hayko Cepkin düeti herkesi çok şaşırttı!

İlgili Postlar

Çukur’da Kubilay Aka ile Hayko Cepkin düeti herkesi çok şaşırttı!

Son dönemin en fenomen dizileri arasında yer alan Çukur dizisi, gündem de yer almaya devam ediyor. Show TV ekranında her pazartesi yeni bölümüyle izleyici ile buluşuyor. Merakla seyircisi ise her yeni bölümünü merakla ve sabırsızlıkla bekliyor…

Çukur dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

Çukur’da Kubilay Aka’ya Ünlü İsim Eşlik Etti!

Çukur ilk bölümünden bu yana orijinal müzikleri ve yer verdiği şarkılarla da fenomene dönüşmüştü. Dizide Celasun karakterinde rol alan yıldız oyuncularından Kubilay Aka da Çukur için stüdyoya girerek sözlerini kendisinin yazdığı Gamzendeki Çukur şarkısını seslendirdi. Kubilay Aka’ya bu şarkıda sürpriz bir isim eşlik etti. Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, Gamzendeki Çukur’u genç oyuncuyla birlikte söyledi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Gamzendeki Çukur Şarkısı Çok Beğenildi!

Geçtiğimiz günlerde şarkının video klibi içn yeniden stüdyoya giren ikili sosyal medya gündeminde çok konuşuldu. Takipçileri tarafından çok beğenildi ve yorum yağdı. Hayko Cepkin ise ‘Çukur’ ve şarkıyla ilgili yorumlarını “Son dönem başarılı yapımlardan biri olarak ilgiyle takip edilen ve oyuncu kadrosunun göstermiş olduğu oyunculuk becerisi ve uyumu ile de izleyenler etkisi altında tutan bir yapım olarak görüyorum. Kubilay’ın sözlerin yazdığı, seslendirmiş olduğumuz ‘Gamzendeki Çukur’ parçasının da melodik yapısını beğendiğim için şahsıma sunulan bu teklife yoğun konser yolculuğumuz esnasında vakit kaybetmeden nefes olarak yanıt vermeye çalıştım. Çıkan sonucu keyifle izliyoruz diyerek beğenilerini dile getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler