Ana SayfaDünyaParis Hilton'un müstehcen fotoğrafları çalındı!

İlgili Postlar

Paris Hilton’un müstehcen fotoğrafları çalındı!

Hilton otellerinin varisi, ABD’li model ve oyuncu Paris Hilton, siber saldırıya uğradı. TMZ sitesinden alınan habere göre; 2015-2017 yılları arasında, ünlü yıldızı takip eden bir saldırganın, Paris Hilton’un banka hesaplarına ve iCloud hesabına ulaştığı belirtildi.

Tolgahan Sayışman, Kim Kardashian ve Paris Hilton’a komşu oldu!

37 yaşındaki, şarkıcı ve oyuncu Paris Hilton hakkında yapılan açıklamalara göre ünlü yıldızın; 2015 yılında, bir yeni yıl partisi için Hollywood Roosevelt Hotel’de oda rezervasyonu yaptırırken, kredi kartlarındaki verilerin başkası tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili yapılan soruşturmalar sonrasında, yetkililerin verdiği bilgilere göre bu bilgisayar korsanının; yeni yıl gecesinde, Hilton’un hesabından yaklaşık 40 bin dolar harcadığı ortaya çıktı. Saldırganın bu miktarı harcamakla kalmayıp, Paris Hilton’un yardımcılarından birine, bir de e-posta yoluyla mesaj gönderdiği ve hesaba 80 bin dolar aktarılmasını istediği ortaya çıktı.

Saldırganın, müstehcen fotoğrafları ne yaptığı bilinmiyor!

Bu uslanmaz bilgisayar korsanının, güzel oyuncu Hilton’a ait hesaptan para harcamakla kalmayıp, onun müstehcen fotoğraflarını da ele geçirdiği öğrenildi. Fakat, saldırganın bu fotoğrafları ne yaptığına dair herhangi bir bilgiye ulaşılamıyor.

Korsan, Hilton’un ailesine de saldırmış!

Yapılan araştırmalara göre bu bilgisayar korsanının, sadece Paris’e değil babası Richard Hilton ve kız kardeşi Nicky’e de siber saldırıda bulunduğu ortaya çıktı.

Banka dolandırıcısı olduğunu itiraf etmiş!

Aldığımız habere göre olay soruşturmasını takip eden yetkililer; 2017 yılında, bilgisayar korsanına ulaştıklarını belirtti. Yapılan açıklamada saldırgan kadının, banka dolandırıcılığı yaptığını itiraf ettiği ortaya çıktı.

Dolandırıcı hakkındaki kararı, mahkemenin vermesi beklenirken; savcıların ise bu saldırgan için 57 ay hapis cezası ve yaklaşık 318 bin dolar tazminat talep ettikleri ortaya çıktı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler