Ana SayfaÜnlülerÖykü Karayel ve Can Bonomo düğünlerini iptal etti!

İlgili Postlar

Öykü Karayel ve Can Bonomo düğünlerini iptal etti!

Evlenmeye hazırlanan Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti, seçim yüzünden düğünlerini iptal etmek zorunda kaldı. Ünlü çift 23 Haziran günü gerçekleşecek düğün töreni, iptal edilmek zorunda kaldı. Detaylar haberimizde…

Sevgilisi Öykü Karayel’le uyurken gizlice fotoğrafları çekilen Can Bonomo isyan etti!

Can Bonomo ve Öykü Karayel’in düğünü iptal oldu

Uzun zamandır aşk yaşayan Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti, aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Ünlü çift, 23 Haziran günü nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. Düğün töreni için tam gaz hazırlık yapan Can Bonomo ve Öykü Karayel, erken seçim mağduru oldu. 23 Haziran günü yapılması planlanan düğün, 24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri nedeni ile Temmuz ayına ertelendi.

Can Bonomo Kimdir?

Öykü Karayel ve Can Bonomo’nun düğünü ne zaman?

Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti, 300 kişilik davetlinin şahitliğinde Aya Yorgi Koyu’nda yapılacak muhteşem bir düğün ile dünya evine girecek. Düğün sonrası yapılacak after parti ile, eğlence sabah dörde kadar devam edecek. Parti için Can Bonomo’ya özel bir sahne hazırlanacak. Bonomo, damat olarak oradan şarkılarını seslendirecek. Ünlü çiftin düğünü, 14 Temmuz gününe ertelendi.

Öykü Karayel Kimdir?

Öykü Karayel ve Can Bonomo uyurken

Öykü Karayel ve Can Bonomo, son olarak İzmir’den İstanbul’a seyahat ettikleri uçakta uyurken fotoğraflarının çekilerek basına sızdırılması haberleri ile gündeme gelmişti. Gizli gizli fotoğrafları çekilen Can Bonomo, sosyal medya hesabından konu hakkında bir açıklama yaparak isyanını dile getirmişti. Can Bonomo, paylaşımında “Uyuyan insanların fotoğrafını çekip internete koymak mahremiyete tecavüz etmek artık. Saygı duymuyorsun, bir söz hakkın var sanıyorsun onu anladık da. Tecavüz sert. İnsanın umudu kırılıyor. Biz gözümüz açık uyuyalım o vakit. Sen o vicdanla mışıl mışıl. İroniye bak.” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler