Ana SayfaDizilerKimse Avlu dizisiyle fenomen olacağını tahmin etmiyordu!

İlgili Postlar

Kimse Avlu dizisiyle fenomen olacağını tahmin etmiyordu!

Star TV’de yayınlanan Avlu dizisi gün geçtikçe popülerliğini arttırıyor. Bu dizide popüler olan başkası da var. Kimse Avlu dizisiyle fenomen olacağını tahmin etmiyordu!

AZRA!

Ceren Moray’ın canlandırdığı Azra karakteri fenomen oluyor. Sosyal medyada takipçileri ve izleyicileri kendisine olan hayranlıklarını dile getirirken öyle cümleler yazıyorlar ki görenler şaşırıyor. O Hayat Benim dizisinde tanınan ve Efsun karakteriyle parlayan Ceren Moray, bu dizide karakterini öylesine iyi oynuyor ki alkışlamamak elde değil.

Avlu’da yeni dönem! Deniz evrim geçirecek!

Oyunculuk hayatında başarılı olan genç oyuncunun dönüm noktası olan Efsun karakterinin üstüne bu kez Azra karakterindeki performansıyla bizleri büyülüyor. Dizide yer alan Demet Evgar, Nursel Köse’nin oynamasına rağmen kimse bu kadar ilgi görmüyor.

Avlu Dizisinin Konusu

Heyecanla beklenen dizide, Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir.

Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret.  İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır.

Devamı için; ‘Avlu’dan İddialı Giriş! Avlu, Müzikleri ve Hikayesiyle Ekrana Kilitledi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler