Ana SayfaÜnlüler'Avlu’dan İddialı Giriş! Avlu, Müzikleri ve Hikayesiyle Ekrana Kilitledi

İlgili Postlar

‘Avlu’dan İddialı Giriş! Avlu, Müzikleri ve Hikayesiyle Ekrana Kilitledi

Fragmanları büyük ilgi gören, Star Tv’nin merakla beklenen dizisi ‘ Avlu’ ilk bölümüyle de izleyiciyi ekrana kilitledi. Kadın mahkumların kaldığı cezaevinde yaşananları ekrana taşıyan dizinin ilk bölümünde çalan, Türk Rap müziğin önemli isimlerinden Sagopa Kajmer’in seslendirdiği ‘Galiba’ isimli şarkı izleyiciden büyük beğeni topladı. Güçlü prodüksiyonu, yaşama dokunan hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile  olduğu kadar, müzikleriyle de ses getirecek olan dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Avlu dizisi ilk bölüm ayrıntıları haberimizde…

Avlu Dizisi Oyuncuları

Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

Demet Evgar uzun bir aradan sonra Avlu projesi ile sevenleriyle buluştu. Limon Film imzalı projenin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı , Şebnem Dönmez ve Rüçhan Çalışkur yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor.

Dizinin Konusu Ne?

Heyecanla beklenen dizide, Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret.  İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır.

Kolera ve Ankaralı Yasemin Avlu Dizisine Konuk Oluyor

Avlu hikayesiyle olduğu kadar, müzikleriyle de büyük ses getireceğe benziyor. Dizinin ilk bölümündeki jenerik müziğinde Rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer’in seslendirdiği ‘Galiba’ isimli şarkı izleyiciden büyük ilgi gördü. Kolera ve Ankaralı Yasemin dizinin ilk bölümünde kendi parçalarını seslendirdi. Kolera (Esen Güler) rap müziği ile bölümde yer alırken Ankaralı Yasemin (Yasemin Aydın) ise fantazi türünde bir şarkıyı seslendirdi.

Avlu Dizisi İlk Bölüm Jenerik Müziği

https://www.youtube.com/watch?v=u-3j1PQ0PC4

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler