Ana SayfaÜnlüler"Kariyerim aşktan daha önce geliyor!"

İlgili Postlar

“Kariyerim aşktan daha önce geliyor!”

ATV ekranlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi’nin Pembe’si Selin Dumlugöl, Vatan Gazetesi’ne verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, sektöre güzel bir yerden başladığını belirterek kariyerinin aşktan daha önce geldiğini ifade etti. 

Her cuma izleyiciyi ekran başına kilitleyen ATV’nin fenomen dizisi Aşk ve Mavi’nin kötü karakteri olarak tanınan oyuncu Selin Dumlugöl, ilk dizisi hakkında konuştu. Oyunculuk eğitiminin olmamasından dolayı ilk başlarda geriden başladığını düşündüğünü ifade eden Dumlugöl, “Ekibin, yönetmenlerimin ve oyuncu arkadaşlarımın yardımıyla gittikçe alıştım ve geride başladığıma dair düşüncem yavaş yavaş yok oldu. Şanslı olduğumu düşüyorum bu sektöre güzel bir yerden  başladım.” dedi.

“PEMBE’Yİ ÇOK SEVİYORUM, BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ…”

Dizide canlandırdığı Pembe karakteriyle ortak özellikler taşıdığını söyleyen güzel oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pembe’nin en önemli özelliği de kafasına koyduğunu yapması. Ben de öyleyim, kafama koyduğumu yaparım. Ama ben hayatı daha minimal yaşamayı seven biriyim. Pembeyi çok seviyorum bana çok şey öğretti..” Başarılı oyuncu, “Peki aşk hayatı nasıl gidiyor?” sorusuna ise çarpıcı bir itirafta bulundu ve “Kariyerim, aşktan önce geliyor.” şeklinde konuştu.

 

[affiliate_news id=”31573″]

[affiliate_news id=”17083″]

 

[affiliate_news id=”31601″]

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler