Ana SayfaDizilerAvlu 7. yeni bölümün 1. ve 2. fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Avlu 7. yeni bölümün 1. ve 2. fragmanı yayınlandı!

Reytinglerde zirveye göz kırpan Avlu’nun her hafta merakla beklenen 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Limon Film imzalı projenin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda oturan isim İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu. Yeni bölümde Ecem, Alp’in gerçek yüzü ile yüzleşmesi ön plana çıkıyor. İşte Avlu 7. bölüm fragmanı…

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Yarın akşam 7. bölümü ile ekranlarda olacak Avlu’dan iki yeni fragman geldi. Avustralya’nın popüler dizisi Wentworth’un yasal uyarlaması olan Avlu, hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başardı. Avlu’nun 7. bölümünde Ecem’in tanık olduğu bir olay başını büyük belaya sokmuş, yaşanan gelişmeler Alp’in bambaşka birine dönüşmesine neden olmuştur.

Demet Evgar kimdir?

Tanık olduğu olay sonrasında Ecem Alp’le nasıl başa çıkacağını bilememenin çaresizliği yaşamaktadır. Üstelik bu süreci yönetirken başa çıkması gereken tek kişi Alp de değildir… Hem içeriden hem de dışarında kan kaybetmeye başlayan Kudret, içinde bulunduğu sıkışmışlık hissi ile birlikte gözünü kan bürümüş şekilde bir şekilde etrafında olan her şeye karşı dehşet saçmaya başlayıp tüm gözleri tekrar üstüne toplamayı başarmıştır. Bununla birlikte cezaevinde ise tatlı bir anneler günü telaşı da yaşanmaktadır.

Ceren Moray kimdir?

Avlu 7. Bölüm 1. Fragman

Avlu 7. Bölüm 2. Fragman

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler