Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül ve Tipi'nin...

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül ve Tipi’nin hazin sonu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam 102. yeni bölümü ile ekranlardaydı. Merakla beklenen yeni bölüm, nefesler tutularak izlendi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine heyecan dolu sahneler ile izleyici karşısına çıktı. Peki, izleyicilerin merakla beklediği 103. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümün final sahnesinde pusuya düşen Gönül ve Tipi öldü mü? Detaylar haberimizde…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeni bir oyuncu daha. Büşra Cebe dizinin yeni oyuncusu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 102. yeni bölümünde neler yaşandı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

Meryem, bebeğinden önce Hızır’dan vazgeçti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, dün akşam 102. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Diziye, Hızır’ın Meryem için kurduğun plan damgasını vurdu. Bebeğinden vazgeçmemek adına ölmeyi göze alan Meryem, Hızır’ın tuzağına düşüyor. Hızır, Meryem’in bebeğini aldırmaya ikna olması için inanılmaz bir plan yaptı. Eski Hızır haline dönmüş gibi yapan Hızır Çakırbeyli, çapkınlık turlarındaymış gibi davranıyor. Planına Ceylan’ı da dahil eden Hızır, Meryem’i Ceylan ile aldatıyormuş gibi yaptı. Hatta, inandırıcı olmak adına Ceylan’ı öptü. Bu anları gören Meryem, güveninin boşa çıkmasının üzüntüsü ile Hızır’dan vazgeçiyor. Meryem, bebeğinden önce Hızır’dan vazgeçti.

8 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Kadın mı? Survivor mı?

Tipi ve Gönül vuruldu! Öldüler mi?

Dizinin final sahnesi en can alıcı bölümüydü. Finalde, yemeğe giden Tipi ve Gönül’ün hazin sonu yürek burktu. Mekandan çıkan Gönül ve Tipi pusuya yatan adamların aniden ortaya çıkıp ateş açması sonucunda vuruluyor. Tipi, kurşun yarasına aldırmadan Gönül’e bakında durumunun ağır olduğunu görüyor. Tipi’nin çaresiz halleri ve kollarında yatan Gönül’e haykırışı ekran başındaki izleyicileri derinden sarstı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Gönül ve Tipi’nin vurulma anı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 103. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 102 son bölümünün nefesler tutularak izlenmesinin ardından yeni bölüm gözler fragmanına çevrildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sitemizden ulaşabilirsiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sevenlerinin sitemizi takip etmeleri, dizi hakkında tüm gelişmelere anında ulaşmasını sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler