Ana SayfaDedikoduKibariye'nin Aldatıldığı İddia Edilen Kadın Konuştu!

İlgili Postlar

Kibariye’nin Aldatıldığı İddia Edilen Kadın Konuştu!

Magazin gündemine her zaman pozitif halleriyle gündeme gelen Kibariye zor günler geçiriyor. Eşi Ali Küçükbalçık’ın evlilikleri çatırdamaya başlayan Kibariye’nin hakkında sürekli iddialar çıkıyor. İddialara göre; Kibariye hem ihanete uğradı, hem de eşi yüzünden Ataşehir’deki evine haciz geldi. Ali Küçükbalçık’ın aşk yaşadığı iddia edilen Doha Elenouty’den ilk açıklama geldi…

Kibariye Kimdir?

Kibariye’nin Aldatıldığı İddia Edilen Kadın Konuştu!

Magazin gündemine her zaman pozitif halleriyle gündeme gelen Kibariye zor günler geçiriyor. Ali Küçükbalçık ile yasak aşk yaşadığı söylenen Lübnanlı Doha Elenouty bir televizyon programına konuşarak hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Yasak Aşk İflas Getirdi!

Hakkındaki aldatma iddialarına cevap veren Doha Elenouty “Ali Bey ile duygusal anlamda hiçbir bağım yok. Sadece dostane bir ilişkimiz var. Hamile olduğum da yalan. Ali Bey, Kibariye Hanım’ı çok seviyor.” sözlerini söyledi. oha Elenouty’nin spor hocası olduğu ortaya çıktı. Dahası; Ali Küçükbalçık, kilolarından dertli olan kızları Birgül’ü zayıflatması için Doha’ya Ataşehir’deki evlerinin kapısını açtı. Birgül’e 20 gün boyunca pilates eğitimi verdi. Antrenman saatlerinde Kibariye de evdeydi.

Eşi hakkında bu şekilde haberler hızla yayılırken Kibariye henüz çok net bir açıklama yapmadı. İddiaları yalanlayan Doha Elenouty’nin aksine Ali Küçükbalkıç suskunluğunu bozmamayı tercih etti.

Kibariye’nin Aldatıldığı İddia Edilen Kadın Konuştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler