Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok okunan haberleri 21-27 Mayıs

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 21-27 Mayıs

Magazinhaberleri.com ekibi olarak geçen haftanın en çok okunan haberlerini sizler için derledik. Geçen haftanın en çok okunan haberleri 21-27 Mayıs

Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri

Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı: Seda Sayan’ın yeğeni, solistle aldatıldı!

Esra Erol’un sunduğu programda yasak aşk sarmalı yaşandı. Esra Erol’un programında yasak aşk skandalı yaşandı. Yasak aşkın tarafları, aynı stüdyoda yüz yüze bakıyorlardı. Aldatılan taraf: Stüdyo şefi Eda Gök Albayrak, aldatan taraf: Orkestra şefi eşi Emrah Albayrak ve orkestra solisti Burcu Sinem Ünsal! Aynı stüdyoda çalışan tarafların yasak aşk haberi, bomba etkisi yarattı.

Burcu Sinem Ünsal’ın kocası Murat Ünsal kimdir? Aldatılma belgeleri neler?

Uzun zamandan beri Esra Erol’un programında yer alan Eda Gök ve Emre Albayrak çifti, kameralar önünde görülürken dün itibari ile gündeme gelen olayda Emre Albayrak’ın eşi Eda Gök’ü aldattığı ortaya çıktı. Bu olay sonrasında aldatma belgeleri de ekranlara getirilirken Burcu Sinem Ünsal ile ilişki yaşayan Emre Albayrak, birlikteliğin sona ermesine neden oldu.

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

Esra Erol’un “ailem” diye bahsetti çalışma arkadaşları yasak aşk skandalı ile sarsıldı. Stüdyo şefi Eda Gök ile 7 yıldır evli olan orkestra şefi Emrah Albayrak ve orkestra solisti Burcu Sinem Ünsal ile aşk yaşadığı iddiası ile Eda Gök tek celsede boşandı. Boşanma davasından sonra haberi Esra Erol bugün kendi verdi.

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

Esra Erol, programın başında bu haberi verdi. Oldukça üzgün olan Esra Erol ne diyeceğini tam olarak bilemese de uzun süredir beraber çalıştığı Eda Gök’e destek oldu. Açıklama yaptığı sırada zaman zaman göz yaşlarını tutamayan Esra Erol, Eda Gök’e sarıldı. Bu haberin buradan duyulmasını Eda Gök’ün kendisinin istediğini belirten Esra Erol, bu zamana kadar hiç kimseye bir şey belirtmediğinin de altını çizdi.

İhanete uğrayan Esra Erol’un stüdyo şefi Eda Gök’e doğum günü mesajı!

Esra Erol ile birlikte yıllardan beri programın stüdyo şefliğini yapan Eda Gök, aynı programda yer alan Emrah Albayrak ile hayatını birleştirmişti. İki ismin evliliğe giden yolda ki tüm süreci yine programı izleyenler tarafından yakından takip edilirken geçtiğimiz günlerde canlı yayında yapılan açıklamalar ile birlikte Emrah Albayrak’ın Eda Gök’ü aldattığı ortaya çıkmıştı.

Adriana Lima’dan ‘mide bulandıran’ paylaşım!

Yaz aylarının çok konuşulan ikilisi Adriana Lima ve Metin Hara, yaza aşklarıyla damga vurmuşlardı. Aralarındaki uzak mesafeye rağmen ilişki tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü model Adriana Lima boks yaparken çekilen görüntülerini ve fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerinden çok kısa sürede birçok yorum ve beğeni almayı başardı. Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen ünlü modelAdriana Lima boks yaparken çekilen görüntülerini  sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşması sosyal medya gündeminde olay oldu. Bazı takipçileri ter mi o? iğrenç gibi sözlerde bulundu. Bazıları ise boks performansını çok beğendi. İşte detaylar…

Beyaz Show’un yeni kanallı belli oldu!

Tam 22 yıldır Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile ekrana gelen Beyaz Show, geçtiğimiz haftalarda sürpriz şekilde final yaptı. Kanal D yönetiminin el değiştirmesinin ardından Beyazıt Öztürk’ün programının bitirildiği iddia edilirken, Kanal D yönetiminden “Son günlerde Beyazıt Öztürk ün Kanal D den ayrıldığına dair çıkan haberler asılsızdır. 22 yıldır ekran yüzümüz olan Beyazıt Öztürk ile bundan sonrası için de görüşmelerimiz devam etmektedir.” şeklinde bir açıklama geldi.

Gizem Karaca’nın evinde esrar öğütme makinesi ele geçirildi

Uyuşturucu davası sonrasında erilen hükümle 4 yıl 2 ay hapis cezası alan ünlülerin evlerinden çıkan deliller ve telefon konuşmaları, cezanın verilmesinde kilit rol oynadı. Öyle ki Gizem Karaca’nın evinde esrar öğütme makinesi, Çağatay Ulusoy’un evinde 7.9 gram esrar, Çağatay Ulusoy’un eski menajeri Selin Boronkay’ın İstanbul Beşiktaş’taki evine yapılan baskında 3 gram bonzai, 3 paket esrar içiminde kullanılan sarma kâğıdı, sarma makinesi, 39.4 gram esrar, 2 enjektör, 1 ecstasy hap ele geçirildi.

Burcu Esmersoy “İkizlerim olacak…”

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle geçen hafta evlenen Burcu Esmersoy, verdiği röportajdaki “Anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna: İçimden bir his ikizlerim olacağını söylüyor. En kısa zamanda anne olmayı planlıyorum şeklinde yanıt vermesiyle dikkatleri üzerine çekti.

İhanete uğrayan Eda Gök’e ünlü isimlerden destek geldi

yıldan beri evli olan ve evliliği boyunca ailece görüştükleri bir isim ile kocasının kendisinin aldatıldığını öğrenen Eda Gök, ilişkisini hemen bitirdi. Ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden yazdığı mesajlar ise şöyle;

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

Demet Akalın: “Uzakta arama! Ahh Ahh”

Ebru Polat: “Edam sen her zaman güzel kalbinle dik bir insansın, pislikler belalarını Allah!tan bulacaklar. Sen gönlünü ferah tut.”

Sinem Yıldız: “Yazıklar olsun! Hiç mi utanmadınız! Ayıp kızın evine girip lokmasını yediniz. Ar damarı çatlamış varlıklar”

Elif Karlı: “Canım Edacım. Boğazım düğüm oldu. Sakın üzülme…Dimdik ayakta dur bitanem. Sevindirme kimseleri… O kimseleri bilemezsin, bilemeyiz. Aman güzel gözlüm. Güzel anne. Sen önemlisin, senin fikirlerin, duyguların… Sen iyi ol kızında iyi olur. Allah sana en iyi yolları açacaktır.”

Caner Çalışır: “Çok üzüldümm canım Edam. Sıkma canını hep güçlü ol her zaman olduğun gibi seni çok seviyorum kuzum”

Selin Ciğerci: “Yazıklar olsun. Aslında söyleyecek çok şey var ama burada denmiyor işte. Edacım üzme kendini”

Sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili fotoğraf paylaşan Eda Gök’e fotoğraf altından takipçileri de yolladıkları mesajlarla destek vererek ünlü isme moral verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler