Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay aşkı görüntülendi

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay aşkı görüntülendi

Uzun zamandan beri Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay arasında aşk yaşandığına dair bilgiler gündeme gelse de ikili gözlerden kaçıyordu. Sonunda bu sabah ikili görüntülendi.

Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay arasında yaşanan aşk sonunda belgelendi. Uzun zamandan beri gündemde ikilinin aşk yaşadığına dair haberler yer alsa da iki isim de sessiz kalmayı tercih ediyordu. Gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yaşayan Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay, sabah 05.00 sularında görüntülendi. Bir mekandan çıktıktan sonra Kocabay’ın evine gitmeyi tercih eden Nurgül Yeşilçay, otoparkta görüntülendi.

Nurgül Yeşilçay 7 kilo verdi!?

Flaşlar patladı!

Magazin muhabirlerinin ısrarlı takibi sonucunda otoparkta görüntülenen çift, flaşların patlaması ile birlikte panik yaşadı. Çiftin aracını takip eden muhabirler eve girerken de görüntü almayı başardı. Çift sorulara rağmen açıklama yapmamayı tercih etti. Çiftin ne zamandan beri ilişki yaşadığı merak edilirken, sosyal medyadan da son görüntüler sonrasında hayranları tarafından sorular sorulmaya başlandı. Fakat sosyal medyada da iki isim sessizliğni koruyor.

Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay böyle görüntülendi;

Nurgül Yeşilçay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler