Ana SayfaÜnlülerGizem Karaca’nın evinde esrar öğütme makinesi ele geçirildi

İlgili Postlar

Gizem Karaca’nın evinde esrar öğütme makinesi ele geçirildi

Ünlü dizi oyuncuları Çağatay Ulusoy ve  Gizem Karaca’nın da dahil olduğu 34 sanığın birlikte yargılandığı uyuşturucu davası neticesinde ceza yağmıştı. Mahkeme oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’ya, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası vermişti. Ünlülerin evinden çıkan deliller ve telefon konuşmaları, cezanın en büyük dayanağı oldu.

Gizem Karaca: ‘’ Köye Yerleşmek İstiyorum’’

Gizem Karaca’nın evinde esrar öğütme makinesi ele geçirildi

Uyuşturucu davası sonrasında erilen hükümle 4 yıl 2 ay hapis cezası alan ünlülerin evlerinden çıkan deliller ve telefon konuşmaları, cezanın verilmesinde kilit rol oynadı. Öyle ki Gizem Karaca’nın evinde esrar öğütme makinesi, Çağatay Ulusoy’un evinde 7.9 gram esrar, Çağatay Ulusoy’un eski menajeri Selin Boronkay’ın İstanbul Beşiktaş’taki evine yapılan baskında 3 gram bonzai, 3 paket esrar içiminde kullanılan sarma kâğıdı, sarma makinesi, 39.4 gram esrar, 2 enjektör, 1 ecstasy hap ele geçirildi.

Sinem Umaş’tan Hapis Cezası Alan Gizem Karaca’ya Şok Sözler!

Merak Ettim ve Kullandım

Arkadaş ortamında özendiği ve merak ettiği için 2-3 kez esrar kullandığını belirten Çağatay Ulusoy’un eski menajeri Selin Boronkay, uyuşturucuyu katıldığı davetlerde adını duyup telefonuna ulaştığı Cengiz Esmer’den temin ettiğini söyledi. Selin Boronkay evinde ele geçen esrarın kendisine ait olduğunu kabul etti ama ele geçirilenler arasındaki enjektörlerinse kulağı için olduğunu iddia etti.

Son Dakika: Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’e Hapis Şoku!

Arkadaş ortamında merak ettiği için esrar içtiğine ifadesinde yer veren oyuncu Gizem Karaca’nın evindense esrar öğütmede kullanılan 2 metal düzenek çıktı. Düzeneği Avusturya ziyareti sırasında Viyana’da bir mağazadan sarmısak öğütmek için aldığını iddia eden Gizem Karaca, aldığı öğütme makinesinin uyuşturucu madde hazırlanmasında kullanıldığını bilmediğini ve kullanmadığını söyledi.

Netflix Dizisinden Son Gelişmeler! Çağatay Ulusoy’un Yerine Hangi Türk Aktör Geçecek?

Çağatay Ulusoy ile geçmişte kısa süren bir beraberlik yaşadığını dile getiren  Gizem Karaca, “Çağatay uyuşturucu kullanır. Zaman zaman birlikte kullandık. Ergun Taş da oyuncudur. Evine gittiğimiz zaman Çağatay’a ve bana esrar ikram ederdi. Kimseye uyuşturucu temin etmedim. Kendi kullanımım için esrar almadım” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler