Ana SayfaÜnlülerNetflix Dizisinden Son Gelişmeler! Çağatay Ulusoy’un Yerine Hangi Türk Aktör Geçecek?

İlgili Postlar

Netflix Dizisinden Son Gelişmeler! Çağatay Ulusoy’un Yerine Hangi Türk Aktör Geçecek?

Geçtiğimiz günlerde görülen dava ile uyuşturucu ticareti yapmak nedeniyle suçlu bulunan ve hakkında hapis cezası çıkan Çağatay Ulusoy’un Netflix ile yürüteceği dizi için de bir takım spekülasyonlar gündeme gelmeye başladı.

Oyuncunun çok ciddi bir suçtan dolayı ceza alarak hapse girme ihtimali ortaya çıktığı için şu anda gündemde Netflix tarafından oyuncu değişikliğine gidilebileceği konuşulurken, konuyla ilgili gelen son haberlerde, böyle bir riskin olmadığı ortaya çıktı.

Dizi İçin Sorun Yok

Çağatay Ulusoy’un yaşadığı sorunlar nedeniyle dizi projesinin Kerem Bürsin ile devam edeceği iddia edilse de gelen son bilgilere göre böyle bir değişiklik planlanmış değil. Netflix tarafından Türkiye’de çekimi planlanan dizi için ünlü oyuncunun uzun zamandan beri çalışmalarda yer aldığı ve 10 bölümden oluşan ilk sezon için de tüm çalışmaların tamamlandığı öğrenildi.

Çağatay Ulusoy için verilen 4 yıl 2 aylık hapis cezasının onanması halinde demir parmaklıklar arkasına girecek olan oyuncu bu duruma rağmen dizi ile ekranlara gelebilir.

Koruyucu adı verilen diziyle Netflix üzerinden sevenleri ile buluşacak olan dizinin önümüzdeki günlerde ilk sezonu ile yayınlanmaya başlanması bekleniyor. Çağatay Ulusoy’un hapse girmesinin üzerine ise diziye bir süre ara verilebilir. Fakat oyuncu değişikliği yapılmayacağına dair net bilgiler gelmiş durumda.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy'un Kararı Hollywood’a Bir Adım Daha Yaklaştırdı!

Kerem Bürsin Kimdir?

Türkiye'nin İlk Vampir Dizisi Yaşamayanlar Sürpriz Oyuncularıyla Büyük Dikkat Çekiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler