Ana SayfaÜnlülerUyuşturucudan Ceza Alan Ünlü İsimler İçin Son Gelişme!

İlgili Postlar

Uyuşturucudan Ceza Alan Ünlü İsimler İçin Son Gelişme!

Aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren gibi çok ünlü isimlerin bulunduğu davada, yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan ünlü isimler ile ilgili son gelişmeler.

Türkiye’de özellikle Deniz Seki’nin cezaevine girmesi ile birlikte ünlüler dünyasında uyuşturucu kullanımı ile ilgili dikkatler daha fazla çekilirken, geçtiğimiz günlerde yaşanan son gelişmeler gözleri tekrar bu alana yöneltti. Ekranların sevilen isimlerinden olan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca gibi ünlülerin de aralarında bulunduğu kişiler için uyuşturucu ticareti yapma suçlamaları yöneltilirken, görülen davada ünlü isimlere hapis cezası verildi.

Uyuşturucudan Ceza Alan Ünlü İsimler İle 34 Sanık Yargılandı

Ünlü isimlerin dahil olduğu davada 34 sanık aynı suçlamalarla yargılanırken, mahkeme heyeti tarafından mevcut deliller ve suçlamalar nedeniyle ünlü oyunculara hapis cezası verdi. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca için 4 yıl 2 ay, Cenk Eren için ise 6 yıl 3 aylık hapis cezasının verilmesi üzerine ünlü isimlerin hapse girip girmeyeceği konusunda ciddi gelişmeler yaşanırken gelen son bilgilerde bu cezalara itiraz edileceği öğrenildi. 34 kişini arasında bulunan ve 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Yusuf Akgün’ün avukatı tarafından yapılan açıklamalarla konuyla ilgili detaylara ulaşılırken, ceza alan kişilerin mahkeme tarafından alınan kararı bir üst mercie taşıyacağı ve konuyla ilgili itirazlarda bulunacağı ifade edildi.

Verilen kararı yasalara aykırı olarak değerlendiren ve uyuşturucu ticareti yapıldığına dair herhangi bir belgenin, kanıtın olmadığını söyleyen Avukat Erol Şahin, mahkeme tarafından verilen kararı sürpriz olarak değerlendirdi.  Kararın bozulması adına İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne yapılacak başvuru sonrasında hapis cezaları ile ilgili son karar verilmiş olacak. Öğrenilen bilgilere göre ünlü oyuncuların avukatları tarafından da benzer şekilde bölge mahkemesine müracaat edilecek.

Hapis Yolu Görülebilir

Her ne kadar karara itiraz edilecek olsa da üst merci tarafından kararın onanması da söz konusu. Böyle bir durumun yaşanması halinde ise haklarında hapis cezası verilen ünlü oyuncular ve kişiler, hapis cezasını çekmek adına hapse girecek. Yaşanan gelişmeler gündemde büyük bir merak uyandırırken bölge mahkemesi tarafından nasıl bir kararın alınacağı merak ediliyor.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy'un Kararı Hollywood’a Bir Adım Daha Yaklaştırdı!

Gizem Karaca Kimdir?

Çağatay Ulusoy hapse girerse Netflix Dizisi Çekilmeyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler