Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Sorulunca Gaza Geldi

İlgili Postlar

Demet Akalın Sorulunca Gaza Geldi

Filmiyle ilgili basın muhabirlerle kısa bir söyleşi yapan Yeşim Salkım, filmi eleştirenlere sert çıktı. Salkım ayrıca Demet Akalın ile ilgili sorulara da yanıt verdi.

Son günlerde rol aldığı Eğreti Gelin Ladik isimli filmiyle gündemde yer alan ve özellikle eleştirmeler tarafından sert bir şekilde eleştirilen Yeşim Salkım, eleştirmenlere yönelik sert ifadeler kullandı. Filmi için kötü değerlendirmeler yapan eleştirmenleri “Pabucumun eleştirmenleri” şeklinde değerlendiren Salkım, film için yapılan eleştirilere katılmadığını söyledi.

“Gişe İçin Değildi”

Filmin gişede yüksek rakamlara ulaşmak için yapılmadığını ve filmin aldığı ödül ile hak ettiği değerini bulduğunu söyleyen Salkım kendi oyunculuğunu da “Şahane” olarak yorumladı.

Demet Akalın’la Arası Açık Mı?

Muhabirler tarafından Demet Akalın ile sorun yaşayıp yaşamadığı şeklinde sorulan soruya da yanıt veren Yeşim Salkım, kendisinin yanar döner olmadığını, direkt can yakabildiğini söyledi. Salkım’ın bu sözleri kafaları karıştırırken Demet Akalın’la problem yaşayıp yaşamadığı bir soru işareti olarak kaldı. Ünlü isim yaptığı bu açıklamalarla sözlerini sonlandırırken, bu sözler sosyal medyada oldukça gündeme geldi.

Demet Akalın Kimdir?

Yeşim Salkım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler