Ana SayfaÜnlülerElçin Sangu Yaşamayanlar Dizisindeki Haliyle Çok Şaşırttı!            

İlgili Postlar

Elçin Sangu Yaşamayanlar Dizisindeki Haliyle Çok Şaşırttı!            

Kiralık Aşk dizisiyle geniş bir takipçi kitlesine ulaşmayı başaran Elçin Sangu, beklentilerin aksine bu yıl hiçbir dizide yer almadı. Oyuncu bu aralar ise yeni bir proje hazırlığında.

Kiralık Aşk dizisiyle gönüllerde taht kuran ve Türkiye’de pek çok kişinin sevgisini kazanan Elçin Sangu, Blu TV için bir projede yer alıyor. Özel platformda yayınlanacak Yaşamayanlar isimli vampir dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu, diziden paylaştığı bir fotoğrafla oldukça dikkat çekti.

Dizi Çok Dikkat Çekebilir

Elçin Sangu tarafından paylaşılan son fotoğraf, sosyal medyada hem Elçin Sangu’nun hem de dizinin konuşulmasını sağlarken, dizinin beklentilerin üzerinde de olabileceğini gösterdi. Daha önce kısa bir fragmanı yayınlanan dizi, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç gibi oyunu kadrosuyla da dikkat çekmişti.

Elçin Sangu Vampir Oldu

Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafta, vampir makyajı ile dikkat çekerken oyuncunun boğası kesik bir şekilde yaşıyor olarak görüntülenmesi de filmin biraz ürpertici olacağını da gösterdi. Paylaştığı fotoğrafta dizi ile ilgili herhangi bir yorum yapmayan oyuncu fotoğraf altına sadece Yaşamayanlar Mia notunu düştü. Oyuncunun dizide Mia karakterini canlandıracağı daha önceden açıklanmıştı. Tek bir fotoğrafın paylaşılması dahi dizinin dikkat çekmesini sağlarken yayınlanmaya başladıktan sonra dizinin internet üzerinden yüksek izlenme oranların ulaşması bekleniyor.

İşte Sangu’nun paylaştığı o fotoğraf:

Elçin Sangu Kimdir?

Yaşamayanlar Dizisi Kadrosunda Kimler Var?

Yaşamayanlar için yayınlanan ilk Fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler