Ana SayfaÜnlülerTolgahan'ın zor anları! "Beni hiç annene şikayet ettin mi?"

İlgili Postlar

Tolgahan’ın zor anları! “Beni hiç annene şikayet ettin mi?”

Oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi ile birlikte geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir programda, eşi Almeda Abazi’nin sorularıyla adeta köşeye sıkıştı. Katıldıkları programda, Almeda’nın sorduğu soruları cevaplayan yakışıklı oyuncu Sayışman, eşine cevap verirken epey bir ter döktü.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Almeda Abazi Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde, Almeda Abazi’nin Arnavutluk’ta konuk olduğu bir programa eşi Tolgahan Sayışman’da katıldı. Programın sunucusu, oyuncu Sayışman’ı, Türkçe olarak “Merhaba usta” diyerek selamladı ve dizi filmlerde göründüğünden daha yakışıklı olduğunu ifadelerine ekledi. Programda, kimi zaman Arnavutça konuşan Sayışman ise herkesi şaşırttı.

Tolgahan Sayışman, eşinin estetik yaptırmasını eleştirenlere isyan etti!

Geçen yıl Los Angeles’ta evlenen ünlü çift; katıldıkları programda, bir nevi “doğruluk mu cesaret mi?” oyunu oynadı. Özellikle Almeda, eşi Sayışman’ı sorduğu sorularla köşeye sıkıştırdı. İşte, o sorulardan ve cevaplardan bazıları…

“Bugüne kadar hiç beni annene şikayet ettin mi?”

Almeda Abazi’nin “Bugüne kadar hiç beni annene şikayet ettin mi?” sorusuna eşi Sayışman’ın yanıtı: Etmedim, annem seni o kadar çok seviyor ki, bir şey söylesem ağzımı kapatırdı.” şeklinde oldu.

“Bana hiç yalan söyledin mi?”

Tolgahan Sayışman, Almeda’nın bu sorusuna vereceği cevabı biraz düşününce, stüdyodaki izleyicileri kahkahaya boğdu. Sonrasında soruya cevap veren yakışıklı oyuncu: “Ufak tefek bir şeyler söyledim mi diye düşünüyorum… Ama hayır, sana karşı hep dürüst oldum.” Şeklinde cevap verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler