Ana SayfaÜnlülerİhanete uğrayan Eda Gök'e ünlü isimlerden destek geldi

İlgili Postlar

İhanete uğrayan Eda Gök’e ünlü isimlerden destek geldi

İhanete uğrayan Eda Gök için pek çok ünlü isim sosyal medya üzerinden destek mesajı verdi. İşte ünlülerden Eda Gök için gönderilen mesajlar.

Esra Erol tarafından sunulan programda uzun yıllardan beri birlikte çalışan ve evlilik ile ilişkilerini sürdüren Eda Gök ile Emrah Albayrak arasında ihanet şoku yaşandı. Konuyla ilgili durumu canlı yayına taşıyarak aldatıldığını tüm Türkiye’ye anlata Eda Gök, bu durum sonrasında yoğun bir şekilde destek aldı. Yaşanan olaylara ünlüler de kayıtsız kalamazken ünlü isimler yazdıkları mesajlarla Eda Gök’e destek verdi.

Esra Erol’un aldatılan stüdyo şefi Eda Gök yayında açıklama yaptı!

İhanete uğrayan Eda Gök için ne dediler?

7 yıldan beri evli olan ve evliliği boyunca ailece görüştükleri bir isim ile kocasının kendisinin aldatıldığını öğrenen Eda Gök, ilişkisini hemen bitirdi. Ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden yazdığı mesajlar ise şöyle;

Esra Erol’un Programındaki İhanet Şokuna Esra Erol’dan İlk Tepki: Yazıklar Olsun Emrah!

Demet Akalın: “Uzakta arama! Ahh Ahh”

Ebru Polat: “Edam sen her zaman güzel kalbinle dik bir insansın, pislikler belalarını Allah!tan bulacaklar. Sen gönlünü ferah tut.”

Sinem Yıldız: “Yazıklar olsun! Hiç mi utanmadınız! Ayıp kızın evine girip lokmasını yediniz. Ar damarı çatlamış varlıklar”

Elif Karlı: “Canım Edacım. Boğazım düğüm oldu. Sakın üzülme…Dimdik ayakta dur bitanem. Sevindirme kimseleri… O kimseleri bilemezsin, bilemeyiz. Aman güzel gözlüm. Güzel anne. Sen önemlisin, senin fikirlerin, duyguların… Sen iyi ol kızında iyi olur. Allah sana en iyi yolları açacaktır.”

Caner Çalışır: “Çok üzüldümm canım Edam. Sıkma canını hep güçlü ol her zaman olduğun gibi seni çok seviyorum kuzum”

Selin Ciğerci: “Yazıklar olsun. Aslında söyleyecek çok şey var ama burada denmiyor işte. Edacım üzme kendini”

Sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili fotoğraf paylaşan Eda Gök’e fotoğraf altından takipçileri de yolladıkları mesajlarla destek vererek ünlü isme moral verdi.

Esra Erol’un Programında Aldatılan Eda Gök’e Herkesten Tam Destek!

Eda Gök kimdir?

Burcu Sinem Ünsal kimdir?

Emrah Albayrak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler